55. Sajam nameštaja u Beogradu počinje u utorak. „Podovi“ promovišu 37. izdanje.

Najvažniji događaji u Jugoistočnoj Evropi u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja – 55. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, uz 55. Međunarodni sajam mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije – ponovo će biti mesto susreta proizvođača nameštaja i distributera, inženjera, dizajnera, arhitekata i šire javnosti. Konceptualni pomak koji je napravljen u svim bitnim segmentima, od podizanja kvaliteta dizajna, preko orijentacije ka biznisu, pa do velike promene u komunikaciji za šta je zaslužan dizajn studio Peter Gregson već je prepoznatljiva vrednost Beogradskog sajma nameštaja.

Časopis PODOVI broj 37, novembar 2017
Časopis PODOVI broj 37, novembar 2017

Na Međunarodnom sajmu nameštaja predstavlja se cela drvna industrija – od faze primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda. U „delokrug“ ove manifestacije spada i uređenje enterijera, kao i promocija proizvoda svih pratećih industrija – proizvođača najrazličitijih repromaterijala i mašina koje se koriste u proizvodnji nameštaja.

Beogradski Sajam nameštaja
Sajam nameštaja, 55. po redu počinje u utorak

Manifestacija je nedavno doživela značajan redizajn i iskorak u dva pravca – u konceptualnom smislu programskim akcentovanjem dizajnerski orjentisanih kompanija, a na biznis planu jačanjem poslovne posete kroz uvođenje Hosted Buyers programa.

Mada je nekada bio samo segment Sajma nameštaja, Sajam mašina, alata i repromaterijala za drvnu industriju prerastao je u zasebnu sajamsku manifestaciju.

Časopis “Podovi” svoje poslednje izdanje u 2017. prezentuje ovih dana, a širu prezentaciju, kao i do sada, imaće baš na Sajmu nameštaja. I znate šta? Mi baš volimo sajmove. Tu Vas upoznamo, stičemo nove čitaoce, dajemo ideje parovima koji se tek useljavaju i stavljaju po prvi put podne obloge u svoj dom. Onim starijima, koji renoviraju, nudimo ideje kako da staro dobije novo ruho. I tu najbolje vidimo vaš izraz lica kada uzmete naš časopis u ruke ili radost kada isti ponesete nekom svom da ga obradujete kvalitetnim štivom.

Časopis "Podovi" primećen je od strane struke kao kvalitetno štivo
Časopis „Podovi“ primećen je od strane struke kao kvalitetno štivo

37. izdanje “Podova” otkriće vam nešto više o podovima od plute, šta je HACCP standard i zašto je on važan, ko najbolje radi podno grejanje, kako je bilo na sajmu keramike U Bolonji i koliko često naši ljudi menjaju parket. To je samo deo priče. Ostalo će se prepričavati u novembru.

Prethodni tekstRŽD International spremni da obnove prugu Beograd-Bar
Sledeći tekstReč urednika: Dobri, odlični, a možemo još bolje