ACO ProfiLine®

ACO ProfiLine® je sistem linijskog odvodnjavanja za fasade, terase, balkone, ravne ili zelene krovove – savršeno rešenje za visoke dizajnerske zahteve.

Ovo je perforirani sistem odvodnjavanja sa bočnim otvorima na telu kanala i ima višestruku funkciju: odvodi vodu sa površine kao i vodu koja se sliva niz fasadu kroz rešetku i procednu vodu iz međuslojeva koja se zadržava na hidroizolaciji.

Volumen u procednom drenažnom sloju deluje kao rezervni prostor za prihvat viška vode za vreme iznenadnih pljuskova čime štiti površinu od nepovoljnih uticaja poplava.

ACO ProfiLine® je sistem linijskog odvodnjavanja
ACO ProfiLine® je sistem linijskog odvodnjavanja

ACO ProfiLine® omogućuje smanjenje razlike u visini između unutrašnjeg i spoljšnjeg prostora sa 15 na 5 cm. Sistem čine kanali sa fiksnim visinama od 5,0 i 7,5 cm, kao i kanali kod kojih se visina može podešavati od 6,0 do 16,5 cm. Proizvodi se od nerđajućeg ili pocinkovanog čelika, može da zadovolji sve arhitektonske izazove današnjice i savršeno se uklapa u svaki ambijent.

ACO ProfiLine® sistem linijskog odvodnjavanja je profesionalno, pouzdano i vizuelno dopadljivo rešenje za odvodnjavanje sa vertikalnih površina, terasa i balkona.

ACO ProfiLine® je sistem linijskog odvodnjavanja
ACO ProfiLine® je sistem linijskog odvodnjavanja

www.aco.rs

ACO
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs