KERAMIKA KANJIŽA imenovana za nacionalnog šampiona na EUROPEAN BUSINESS AWARDS 2016/2017

Vodeći domaći proizvođač keramičkih pločica prepoznat od strane najvećeg evropskog biznis takmičenja

Beograd, 06. septembar 2016. – Vodeći domaći proizvođač keramičkih pločica, Keramika Kanjiža, imenovana je za nacionalnog šampiona koji će predstavljati Srbiju na EBA takmičenju – najvećem evropskom biznis takmičenju koji za cilj ima promovisanje uspešnnog poslovanja i dobre prakse u evropskoj poslovnoj zajednici.

EBA nagrade, koje se dodeljuju već desetu godinu za redom, podržavaju biznis lideri, akademici, političari širom Evrope, a do 2016. godine ostvarila je kontakt sa 33.000 kompanija iz ukupno 34 zemlje.

Kompanija Keramika Kanjiža je izabrana za nacionalnog šampiona nakon prve faze takmičenja. Nezavisne sudije su ocenjivale kompaniju na osnovu suštinski vrednosti koje EBA takmičenje promoviše – inovacije, etika poslovanja i dobri poslovni rezultati ostvareni u protekle tri godine.

Keramika Kanjiža je vodeći domaći proizvođač keramičkih pločica. Kompanija je osnovana 1980. godine i više od tri i po decenije predstavlja sinonim za kvalitet na domaćem i tržištima regiona. Danas je jedini proizvođač koji je 100% digitalizovao proces dekorisanja, i jedini koji poseduje eko znak „Prijatelj životne sredine“. U junu mesecu kompanija je dobila i nagradu „Korporativni Superbrend“. U 2016. godini Keramika Kanjiža će dostići godišnju proizvodnju i prodaju 2,5 miliona metara kvadratnih što je rekordna količina od kako fabrika postoji.

Direktor prodaje kompanije Keramika Kanjiža, gospodin Jovan Milivojević ovim povodom je izjavio: „Veoma smo ponosni što smo izabrani da predstavljamo Srbiju kao nacionalni šampioni. EBA nagrada je prestižna nagrada poznata širom Evrope koja nagrađuje uspešne kompanije, i srećni smo što je Keramika Kanjiža prepoznata na ovako visokom nivou kao uspešna kompanija sa praksom dobrog poslovanja.“

Adrian Tripp, direktor European Business Awards je izjavio: „Čestitam kompaniji Keramika Kanjiža koja je izabrana da predstvalja svoju zemlju kao nacionalni šampion. Upravo ovakve kompanije predstavljaju srž uspeha evropskog biznisa.“

U narednom krugu, nacionalni šampioni treba da pripreme video materijal u kojem će ispričati svoju jedinstvenu priču i način na koji su postigli uspeh tokom proteklih godina.

Panel nezavisnih sudija će izabrati najbolje iz svoje kategorije koji će potom dobiti ‘Ruban d’Honneur’ status i plasirati se u Gala Finale 2017. godine.

Za više informacija o takmičenju kao i samim kompanija možete pogledati na www.businessawardseurope.com ili www.rsmi.com

www.keramikakanjiza.com

KERAMIKA KANJIŽA doo
Horgoški put BB, 24420 Kanjiža, Srbija
Tel: +381 (0) 24 874-211
E: kontakt@keramikakanjiza.com
W: www.keramikakanjiza.com
FB: Keramika Kanjiža

Prethodni tekstDečija igrališta: Beton je prošlost – Kako izabrati najbolje rešenje?
Sledeći tekstDa li tepih može da bude vertikalan?