TIKKURILA u Novom Sadu – Osvojite novi bicikl

I ove godine kompanija Tikkurila u saradnji sa Moj Bicikl organizuje radionicu „The Power of Colors“ u kojoj ćete imati prilike da se edukujete, dobro zabavite i osvojite vrednu nagradu – bicikl radionice Moj bicikl! Ova zanimljiva radionica biće održana u subotu, 13.maja 2017. godine, sa početkom u 11h, u „Color Studio“-u, u Olge Petrov 36, u Novom Sadu.

Radionica se sastoji iz tri celine:

  • Prezentacija “Komplementarnost boja sa osvrtom na izbor kombinacije boja u kreiranju bicikla”
  • Farbanje delova za bicikl specijalnim Tikkurila bojama
  • Crtanje bicikla

Svi učesnici radionice i oni koji tog dana budu došli u Color Studio u Novom Sadu, imaju pravo učestvovanja u nagradnoj igri.

Šta treba da uradite: 

Sve što treba da uradite jeste da nacrtate bicikl po vašoj želji i na poleđini crteža ostavite vaše podatke (ime, prezime, broj telefona i e-mail adresu). Nakon radionice, svi crteži će biti objavljeni na Tikkurila Srbija Facebook strani. Na vama je da podelite crtež sa svog profila, tagujete Tikkurilu i Moj bicikl i pozovete prijatelje da lajkuju. Autor crteža sa najvećim brojem lajkova biće dobitnik bicikla!

Za učešće na kreativnoj radionici možete se prijaviti putem Tikkurila Srbija Facebook strane na linku https://business.facebook.com/events/299008307188728/

Proglašenje pobednika biće na Tikkurila Srbija Facebook strani, nakon glasanja koje će trajati deset dana.

Dođite da se družimo i pokažemo snagu boja!

Tikkurila official distributor logo

Gudmark Group d.o.o.
Hajduk Veljkova bb, 15000 Šabac
T. +381 15 368 851
info@gudmarkgroup.com
www.gudmarkgroup.com
www.zorkakolor.com

Prethodni tekstItisoni za profesionalnu upotrebu – KOLEKCIJA SATINE
Sledeći tekstACO ProfiLine®
Tikkurila potrošačima, profesionalcima i industrijskim korisnicima pruža prilagođena i ekološki održiva rešenja za zaštitu i dekoraciju. S istorijom koja traje još od 1862.godine, Tikkurila je vodeći proizvođač dekorativnih premaza u Finskoj, Švedskoj i Rusiji i jedan od vodećih proizvođača u baltičkim zemljama i Poljskoj. Tikkurila takođe ima jako i stabilno tržišno učešće u nekoliko istočnoevropskih zemalja, kao i zemljama Zajednice nezavisnih država. Tikkurila vas inspiriše da obojite svoj život.