U našem timu uvek ljubavi za posao koji radimo

Časopis podovi ulazi u jednu kalendarsku godinu, a ujedno sa 2020. i u 12. godinu postojanja.

Kada govorimo o godinama setim se kako nas prijatelji koji pripadaju građevinskoj javnosti, ali i oni kojima to nije delatnost, na svakom sajmu pitaju o čemu mi pišemo sve ove godine? Nismo li istrošili teme?

Uvek se nasmejemo na ova pitanja i budu nam simpatična. Pokušamo da objasnimo kako uvek ima tema, uvek ima sagovornika i noviteta i zaista uvek ima ugla iz kojeg se može neko polje interesovanja obraditi. I, u našem timu, uvek ima volje i ljubavi za posao koji radimo.

I to je ključ svačijeg, pa i našeg, uspeha. Zaista jeste.

Mi puno razgovaramo o podnim oblogama. Poredimo performanse sa životnim situacijama koje svakodnevno preživljavamo, plasiramo svoja sećanja u vezi sa nekim podom, stvaramo slike, pa slike posle prebacujemo i na reči. Mi se zaista bavimo svojim poslom u pravom smislu te reči.

I imamo i mi, na ovom našem putu edukacije tržišta, i kamene spoticanja i otežavajuće okolnosti. Ali prebrodimo. I što je najvažnije, istrajemo. Istrajemo u nameri da nađemo rešenje i vidimo cilj i mnogo pre nego što do njega dođemo.

I ne bojimo se. Kada ovako pristupate poslu i probleme rešavate, a ne date da vas oni vode u poslu, ne može doći do zasićenja. Nećete posustati jer ste već doleko došli da bi vas bilo šta vratilo natrag.

Naš put je samo napred. I unapređujemo mu performanse, dodajemo te sastojke da unapredimo materijale i nalazimo rešenja koja vode ka savršenom.

Baš kao pod. E, zato uvek imamo o čemu da pišemo.

I pisaćemo…

Čitamo se i dalje…

Prethodni tekstREČ STRUČNJAKA: Podne obloge za svaki prostor i svačiji ukus
Sledeći tekstProtivkliznost keramičkih pločica Bez znaka upozorenja, a bez opasnosti!