ACO Self kanali za dvorišta i terase

ACO Self kanali za linijsko odvodnjavanje dizajnirane su za privatne namene, čuvaju Vaš dom, vrt i pristupne puteve od kiše i prljavih voda. Funkcionalnost, jednostavno rukovanje i varijabilni dizajn rešetki pokrivaju sve zahteve za odvodnjavanje na područjima oko kuće. Telo kanala i sabirni element izrađeni su od plastike ili polimerbetona koji je izuzetno otporan na mraz, ulja i soli.

Moguće je odabrati pokrivne rešetke od raznih materijala, od nerđajućeg do plastificiranog čelika. Tipska rešenja dostupna su za sve uobičajene građevinske zahteve, a svi elementi ACO Self sistema odvodnjavanja dizajnirani su za siguran prelazak putničkih vozila.

 

aco logo 130px za potpis

ACO 
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb,
22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

Prethodni tekstTerrazzo pločice osvajaju moderan enterijer
Sledeći tekstDigitalno projektovanje – konstrukcija za gradnju sa panelima od drveta: EGGER OSB i DHF pločama
ACO grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja površinskih voda i voda unutar objekata. Osnovana je kao porodična kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nemačkoj, kao nastavak tradicije livenja gvožđa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku. Danas ACO grupa broji više od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilazeći kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.