Klik i stiže KOMŠIJA – Od sijalice do kosačice

Kompanija Tritonex, koja je deo Prvako grupe, nastala je 2017. godine i bavi se proizvodnjom, veleprodajom, izvozom, maloprodajom i distribucijom građevinskog materijala. Maloprodajna mreža preduzeća Tritonex posluje pod brendom KOMŠIJA.

Robna kuća KOMŠIJA je od prvog dana sinonim za Kragujevčane za sve što im je potrebno za kuću ili baštu. U svojoj ponudi KOMŠIJA ima preko 13.000 različitih artikala iz asortimana boja i lakova, elektro i vodovodnog materijala, okova i šrafova, ručnog i baštenskog alata, zidnih obloga, rasvete, auto opreme i boje, izolacije… KOMŠIJA ima sve – od sijalice do kosačice. I kad nigde nema, KOMŠIJA uvek ima. Kao pravi dobri komšija.

KOMŠIJA posluje na tri lokaciju u Kragujevcu i jednoj u Jagodini, a od nedavno je kompletan asortiman dostupan širom Srbije jer je počeo sa radom i webshop. U samo par klikova možete naručiti na kućnu adresu sve što vam treba za kuću, stan ili dvorište.

U web prodavnici proizvode uvek imaju na lageru, na njih nećete morati da čekate nedeljama, ili čak mesecima. A tu su i “web komšije” koje su Vam na raspolaganju, spremni da Vas saslušaju, odgovore na sva pitanja i pruže savete kako biste bili potpuno zadovoljni pri kupovini. Oni su uvek spremni da kupcima pomognu – kao prave komšije.

Kupovinom u webshopu uštedećete vreme. Dostupan je 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Brza, ekonomična i pravovremena isporuka, kao i kvalitetna usluga, su glavni aduti “Komšije”.

Registracijom na KOMŠIJA webshopu postajete deo komšiluka i do 30.11. svaki novi registrovani komšija za dobrodošlicu dobija poklon vaučer.

Tritonex logo

TRITONEX d.o.o.
Srete Mladenovića 2, 34000 Kragujevac
T. +381 34 301 565
office@tritonex.rs
www.tritonex.rs

Prethodni tekstItalijanski mermer – primena i istorijat
Sledeći tekstŠta biste želeli da pitate Republički geodetski zavod?