Reč urednice: Show must go on!

Poštovani,
Bio je petak, i naš tim iz redakcije završavao je poslednje stranice ovog letnjeg izdanja časopisa „PODOVI – Hidroizolacija i Termoizolacija“. „Pakovali“ smo fajlove za štampu, da bi u jednom trenutku svi zastali i na glas prokomentarisali – da li je moguće da upravo završavamo avgustovsko izdanje?! Kad pre je prošlo proleće? Nismo ga ni osetili… A i leto samo što nije prošlo. Ni u njemu ne uživamo baš punim plućima. Žao mi je što je tako, ali sa sigurnošću mogu reći da je korona virus zaustavio regularan i normalan životni tok (mislim na privatan život). Jer, dok čitate ove redove, trebalo je da uživam u prelepom malenom gradiću smeštenom na samo nekoliko kilometara od Opatije. Međutim, odmor u 2020. godini biće u drugačijem aranžmanu.

Pred vama je novo, letnje izdanje časopisa „PODOVI“, za koje sam mislila da ćemo raditi potpuno „slobodni“, da će korona uveliko biti iza nas. Ali, pogrešila sam. Ipak, veoma sam ponosna na moj tim jer smo od momenta proglašenja vanrednog stanja u Srbiji nastavili da dišemo kao jedan, da radimo punom parom, da smo slobodno mogu reći tim iz snova koji radi u istom ritmu kao i pre, sa ciljem da svako naredno izdanje bude bolje nego prethodno. U ovom izazovnom periodu smo pokazali i da se uzajamno poštujemo, razumemo i međusobno podržavamo. Kvalitet je i dalje tu, ne štedimo na njemu. Dajemo svoj maksimum iz broja u broj, bez obzira na vreme u kojem se nalazimo mi, ali i ceo svet. A da me ovaj osećaj ne vara, govori i činjenica da i u ovom broju, pored naših dugogodišnjih partnera imamo novih klijenata koji su nam ukazali poverenje. Srećna sam zbog toga. Srećna sam što časopis „PODOVI“ već 12 godina iz broja u broj ide uzlaznom putanjom. Časošpis je sve bolji, inovativniji i edukativniji.

Časopis PODOVI - Hidroizolacija & Termoizolacija broj 48, avgust 2020
Časopis PODOVI – Hidroizolacija & Termoizolacija broj 48, avgust 2020

NOVO izdanje časopisa PODOVI možete čitati na LINKU!

Srećna sam i što naš portal www.podovi.org beleži rast iz dana u dan i što mesečno imamo preko 120.000 poseta. Kvalitet i raznolikost potvrđuje i činjenica da preko 85% posetilaca kod nas dolazi preko pretraživača.

Srećna sam što zajednički koracima idemo napred, i samo napred. Mi ne znamo drugačije.

I kako bi otpevao Fredi Merkjuri, „The Show Must Go On“. Ali sa maskom. I nije nam teško! Čuvajte sebe i ljude oko sebe, čitamo se i dalje. Jer mi smo već krenuli sa planovima za novembarsko izdanje.

Dragana Rajkov potpis

S poštovanjem
Dragana Rajkov
urednica časopisa „PODOVI“

Prethodni tekstZašto izabrati drveni deking?
Sledeći tekstANKETA: Koju vrstu poda imate u garaži?