Otvoren jedinstveni color studio i trening cenar u Srbiji

Stanovnici Beograda i oni koji u njemu borave mogu na jednom mestu besplatno dobiti stručnu pomoć u vezi sa uređenjem doma, a profesionalci u ovoj oblasti mogu se upoznati sa tehničkim karakteristikama uz dodatnu edukaciju.

Više od 60% potrošača uživa u tome da sam izvodi radove u kući i radi na uređenju doma

Otvoren je jedinstveni „Color studio i trening centar” na Novom Beogradu u saradnji Tikkurila Srbije i Roma Company. Vodeći proizvođač dekorativnih premaza u Finskoj, Švedskoj, Rusiji i baltičkim zemljama-Tikkurila, zajedno sa vodećim distributerom materijala za završne radove u građevinarstvu-Roma Company potrošačima, profesionalcima i industrijskim korisnicima pružaju prilagođena i ekološki održiva rešenja za zaštitu i dekoraciju uz dodatnu edukaciju, na jednom mestu.

Zoran Ilić, komercijalni direktor Tikkurila
Zoran Ilić, komercijalni direktor Tikkurila

Funkcionalne prostorije modernog dizajna na površini od 280 m² predstavljaju pravu i originalnu sliku pristupa planiranim profesionalnim edukacijama i treninzima. Glavni cilj otvaranja i funkcionisanja „Color Studia i Trening Centra” je da se profesionalci (arhitekte, dizajneri, projektni biroi, profesionalni izvođači radova, investitori, maloprodaje – partner firme) na profesionalan, kvalitetan i kreativan način upoznaju sa svim tehničkim karakteristikama, prednostima i načinima primene proizvoda za profesionalnu upotrebu u okviru dekorativnog i građevinskog programa,izjavio je Zoran Ilić, komercijalni direktor u kompaniji Tikkurila.

Nemanja Romandic, generalni direktor Roma Company
Nemanja Romandic, generalni direktor Roma Company

U kobrendiranoj saradnji sa Tikkurilom, udružili smo se u cilju izgradnje jednog novog pristupa ka potrošačima. Na jedinstveni način želimo da ponudimo uslugu, koja pored korišćenja kvalitetnih proizvoda, nudi i mogućnost savetovanja sa arhitektom. Definisani koncept ima ulogu da zadovolji sve potrebe i očekivanja potrošača pružajući na jednom mestu mogućnost savetivanja sa arhitektom, dobijanje idejnog rešenja, isprobavanje i kupovinu boja i materijala, kao i preporuku za majstora”, izjavio je Nemanja Romandić, generalni direktor Roma Company.

Boja je jedan od najrasprostranjenijih proizvoda na tržištu koji se koristi za dekoraciju. Mogućnost izbora je ogromna: različite boje, stepeni sjaja, teksture i specijalni efekti.

Više informacija možete pogledati na sledećim linkovima:
www.tikkurila.rs/boje_za_dekorativu
www.roma.rs

Tikkurila official distributor logo

Gudmark Group d.o.o.
Hajduk Veljkova bb, 15000 Šabac
T. +381 15 368 851
info@gudmarkgroup.com
www.gudmarkgroup.com
www.zorkakolor.com