Tikkurila donirala boje i farbe za obnavljanje doma „Veternik“

Ovaj vid saradnje je primer odličnog partnerstva koje u budućnosti treba negovati, a sve u cilju unapređenja kvaliteta života korisnika u ustanovama socijalne zaštite.

Veternik, 15. novembar 2016. – Vodeći proizvođač dekorativnih premaza u Finskoj, Švedskoj, Rusiji i baltičkim zemljama-Tikkurila, donirala je boje i farbe potrebne za obnavljanje Doma Veternik kako bi korisnicima doma omogućili bolje uslove u prostoru u kojem borave, uče i razvijaju se na svom putu ka što samostalnijem životu.

„Ovim putem se u svoje ime, u ime korisnika i svih zaposlenih u Domu „Veternik“ zahvaljujem društveno odgovornoj kompaniji Tikkurila koja je izdvojila sredstva i uložila svoje vreme, kako bi omogućila da pomoć u vidu boja i farbi koje su bile neophodne za renoviranje prostora za boravak naših korisnika, pristigne u našu ustanovu,“ izjavio je Zoran Arbutina, direktor Doma Veternik.

Ustanova za decu i mlade Veternik
Ustanova za decu i mlade Veternik

Kompanija Tikkurila, poznata po svojoj dugoj tradiciji u proizvodnji boja i lakova, pridružila se akciji obnavljanja Doma „Veternik“ sa željom da pozitivno utiče na živote korisnika doma i pomogne im da povećaju individualnu nezavisnost i razvijaju se kao što samostalnijem životu.

Ustanova za decu i mlade Veternik pozitivno utiče na živote osoba sa invaliditetom obezbeđujući pored smeštaja, zdrastvene zaštite, nege, vaspitno obrazovnog rada, radno stručnog osposobljavanja i niz drugih usluga.

 

Tikkurila official distributor logo

Gudmark Group d.o.o.
Hajduk Veljkova bb, 15000 Šabac
T. +381 15 368 851
info@gudmarkgroup.com
www.gudmarkgroup.com
www.zorkakolor.com

Prethodni tekstKompanija Play Kids – Gumeni podovi za Vašu sigurnost
Sledeći tekst#žene i keramika – Plaćen danak neiskustvu
Tikkurila potrošačima, profesionalcima i industrijskim korisnicima pruža prilagođena i ekološki održiva rešenja za zaštitu i dekoraciju. S istorijom koja traje još od 1862.godine, Tikkurila je vodeći proizvođač dekorativnih premaza u Finskoj, Švedskoj i Rusiji i jedan od vodećih proizvođača u baltičkim zemljama i Poljskoj. Tikkurila takođe ima jako i stabilno tržišno učešće u nekoliko istočnoevropskih zemalja, kao i zemljama Zajednice nezavisnih država. Tikkurila vas inspiriše da obojite svoj život.