COVER NEW GROUND – Nova glavna tema sajma DOMOTEX 2021

DOMOTEX, vodeći sajam tepiha i podnih obloga na svetu, održaće se od 15. do 18. januara 2021. godine u Hanoveru, u Nemačkoj. Nova vodeća tema događaja, COVER NEW GROUND, sadrži tri dimenzije koje prožimaju najnovije trendove: Balansirani život. Održivi život. Više od poda.

Kako želja za usporavanjem, prirodnošću i većom pažljivošću utiče na dizajn našeg okruženja? Kako možemo da promenimo enterijere u kojima živimo i radimo? Gde počinju podovi i gde se završavaju? Koje će nove funkcionalnosti imati podovi u budućnosti? I: Ko kaže da se priroda dešava samo napolju?

Domotex 2021
Dizajner enterijera Gunnar Seel redovno pohađa DOMOTEX kao izvor inspiracije za svoj rad

U doba korone, sve više ljudi radi od kuće i dinamično prelazi iz posla u privatni život i natrag. Kao rezultat toga, dizajn enterijera i podovi korišćeni u kućnom okruženje postaju sve značajniji. Štaviše, kancelarijski objekti ostaju slobodni i koriste se na različite nove načine, što znači da njihov enterijer mora biti u skladu sa tim.

Svesnost, prirodnost i blagostanje može pozitivno uticati na odgovarajuće izbore podnih obloga i materijala kao i inovativnih koncepata. I ovde je važno izabrati nove staze – i to ne samo zbog pandemije.

Vodeća tema DOMOTEX-a je motivacijski poziv svima nama da razmišljamo izvan okvira.

Domotex 2021
Projekat Stayery – Koncept uključuje prostor za zajednički rad, kao i zajednički dnevni boravak za opuštanje i uživanje

Veliki poznati arhitekti i dizajneri enterijera već su preuzeli izazov. Polaznici, govornici i predstavnici prethodnih DOMOTEX događaja udružili su snage kako bi stvorili inspirativna životna okruženja u kojima posetioci mogu da dožive podove na potpuno novi način. I koje su vrste tepiha i podova korišćene u koje svrhe? 

Domotex 2021
Projekat Soho 3Q – stara robna kuća pretvorena u prostor za rad

Posetioci DOMOTEX 2021 mogu se upoznati sa poslednjim dešavanjima u svetu podnih obloga. Pod glavnom temom COVER NEW GROUND, inovativni proizvođači će od 15. do 18. januara predstaviti široku paletu proizvoda u Hanoveru.

http://www.domotex.de

DOMOTEX 2021
15-18 januara 
Hannover Exhibition Center, Hanover, Nemačka
www.domotex.de