Bjelin osvaja komercijalnu nagradu za instalaciju 2023. godine.

Projekat tvrdog drvenog poda kompanije Bjelin sa Charlottehaven osvojio je nagradu u komercijalnoj kategoriji na dodeli nagrada za 2023. godinu magazina FLOOR Trends & Installation. Projekat u Kopenhagenu, Danska, obuhvatio je postavljanje Bjelinovog klikabilnog, ojačanog hrastovog poda u 44 renovirana, potpuno opremljena hotelska apartmana.

Nagrada „FLOOR Trends & Installation“ slavi najkreativnije instalatere i interesantne instalacije kako u stambenim tako i u poslovnim prostorima. Bjelinov veliki projekat s Charlottehavenom, ispunjen visokokvalitetnim danskim dizajnom, izabran je zbog svoje jedinstvene postavke i rešenja.

Sve odluke o unutrašnjem dizajnu bile su donete kada je Charlottehaven izabrao parket od kaljenog hrasta, a rok je bio kratak. Unatoč tome, instalateri su pohvalili lakoću postavljanja zahvaljujući vodonepropusnom mehaničkom sistem za zaključavanje podova, 5G® Dry™, koji je integrisan u podove.

„Sa zadovoljstvom smo radili na ovom projektu i počašćeni smo što smo dobili ovo priznanje“, rekao je Henrik Ottesen, generalni menadžer kompanije Bjelin Denmark. „Ovo pokazuje koliko je lako raditi sa našim asortimanom ojačanog drvenog poda i koliko je naše rešenje za zaključavanje poda superiorno.“

Charlottehaven ceni kvalitetan rad, i uprkos tome što je odluka o podu doneta kasno u procesu, instalateri su izveli ugradnju besprekorno u okviru renoviranja. Zbog prirode hotelskih apartmana, gde porodice sa decom i kućnim ljubimcima borave nedeljama ili mesecima, podovi su morali biti čvrsti, dugotrajni i vodootporni. Instalateri su ispunili sva ta očekivanja zahvaljujući naprednom mehanizmu zaključavanja poda ojačanog drvenog poda.

Bjelinovi ojačani drveni podovi koriste revolucionarnu Woodura® tehnologiju, čineći podove tri puta jačim, uz nepropusni 5G® Dry™ sistem zaključavanja podova, koji je takođe razvio Bjelinov sestrinski brend Välinge Innovation. 5G® Dry™ omogućava brstu, jednostavnu i dugotrajnu instalaciju bez lepka ili eksera, sa vodootpornim spojevima koji sprečavaju prodor vode kroz panele i oštećenje podloge.

Bjelin s nestrpljenjem očekuje deljenje više vesti kako kompanija nastavlja da širi svoje poslovanje.

BJELIN d.o.o. logo

BJELIN d.o.o.
www.bjelin.com

Prodajni predstavnici za Srbiju:

* Vujnović Enterijeri d.o.o.
www.vujnovicenterijeri.rs
* Pinoles d.o.o.
www.pinoles.com