Tepisi koji svetle – budućnost koja prati vaš korak!

U današnjem svetu prepunom tehnoloških inovacija, nije lako osmisliti i impresionirati nekog!

Međutim, vredni dizajneri, arhitekte, građevinci i druge umetničke duše širom sveta trude se da nam olakšaju i učine zanimljivim život i boravak u našim domovima.

Svetleći tepisi

Nova svetleća tehnologija omogućuje ugradnju LED osvetljenja u podnu tkaninu. Na ovaj način se veće i manje kompanije mogu reklamirati u različitim javnim prostorima. Ovaj vid marketinga je svakako neočekivan i neuobičajen, a samim tim i rezultujuć.

Kako sistem radi?

Uz pomoć vaših smart uređaja možete pročitati poruku koju tepih krije u sebi, bilo da je tekstualna ili slikovna. Takođe, moguć je prikaz i dinamičkih slika.

Svetleći tepisi kombinuju Phhilips-ovu LED tehnologiju sa elastičnim i luksuznim tepihom. Rezultat je trajan – moderno rešenje za parket koje „pozdravlja“, impresionira i informiše ljude na potpuno nov i uzbudljiv način.

Tepisi mogu biti povezani na električnu infrastrukturu i sinhronizovani od strane svetlećih ekrana.

Tanki LED paneli i svetla se uparuju sa prenosivim svetlosnim tepisnim trakama, kako bi svetlost sijala kroz tepih na podu. LED diode su ugrađene u zatvorenim jedinicama koje su dovoljno jake da se može hodati po njima, a pri tom štite od izlivanja tečnosti i ne mogu se pregrejati.

Upotreba svetlećih tepiha

Svetleći tepisi se koriste na mestima gde se okuplja veliki broj ljudi: sajmovi, modne revije i druga dešavanja; kao tepisi koji vode goste hotela do sobe i drugih prostorija, želeći im dobrodošlicu; ili se jednostavno dobro uklapaju u zgradu i enterijer, čak i kad su svetla ugašena.