U Enmonu samo najbolje – Marazzi keramika

Foto: Enmon keramika
Foto: Enmon keramika

Enmon vam već godinama nudi samo najbolje, otud i velika popularnost i uvežavanje ove kompanije. Danas vam sa ponosom predstavljamo italijanski brend – Marazzi!

Marazzi je jedan od vodecih proizvodjača keramičkih i granitnih pločica. Iskustvo i njegove inovacijske sposobnosti nastavljaju se od 1935. godine kada su i počeli sa radom. Sa vise od 5 500 proizvoda Marazzi je u mogućnosti da odgovori na različite potrebe koje se odnose na stambeni i spoljni prostor.

Tvrdoća, otpornost na habanje i mrlje, jednostavnost prilikom čišćenja, dimenzije i estetika, preporuka su da se Marazzi pločice koriste ne samo za oblaganje podova i zidova stambenih objekata, već, zbog svojih tehničkih karakteristika, sve više nalaze primenu u javnim objektima i velikim arhitektonskim projektima.

Istorija neprekidnog istraživanja i eksperimentisanja, istorija keramičke industrije čije je najvažnije stranice ispisao Marazzi – prva saradnja sa svetom dizajna, revolucionarni patent monokoture (“procesa jednog pečenja”), prvi veliki fomat, prvi tehnički proizvod – istorija najboljeg na svetu sa oznakom “Made in Italy”. Više od 100 sjajnih kolekcija koje odgovaraju svim zahtevima savremenog stanovanja i svim stilovima – klasičnom, dizajnerskom, nordijskom, romantičnom, urbanom – i svakom projektnom zahtevu.

Istorija & dizajn

Granitna keramika EnmonIzgradnja prve fabrike Marazzi – privremena struktura koju su nosili paralelno postavljeni nosači napravljeni od topole. Proizvodnja zidnih, ručno dekorisanih pločica. Marazzi-jev focus na nova, originalna rešenja već ranih pedesetih donosi prvo partnerstvo industrije keramike i sveta dizajna: Gio’ Ponti i Alberto Rosselli potpisuju 1960. godine pločicu sa 4 ugla i 4 krive linije zvanu „Trienale“. To je početak dijaloga koji po prvi put dovodi u vezu itraživanje u oblasti keramike u Marazzi-jevim laboratorijama i Centro Style sa top imenima iz oblasti mode, dizajna i arhitekture što dovodi do stvaranja novih proizvoda i nove interpretacije keramike.

Danas Centro Style Marazzi nastavlja da sarađuje sa najvećim imenima u dizajnu i prevodi trendove unutrašnjeg dizajna u jedinstvenu i ekskluzivnu keramiku cenjenu u čitavom svetu.

Proverite zbog čega su Marazzi pločice omiljeni izbor arhitekata I dizajnera.

logomarazzi

U ENMONU VAŠ NOVAC VREDI VIŠE!

Enmon d.o.o
ENMON d.o.o.
Bulevar Oslobođenja 205
11000 Belgrade, Serbia
tel. (+381) 11 785-60-60
fax (+381) 11 785-60-20
www.enmongroup.com