Da li preferirate nežan osećaj pod Vašim stopalima i prstima, ili, grublji i oštriji materijal?

Lepota današnje kuće je u tome da može prihvatiti obe varijante. Dok čvršće podne površine poput betona, pločica i drveta nude čistu, modernu završnicu enterijera; udobnost, toplina i jednostavnost koju pružaju tepisi garantuju trajnu popularnost i možemo reći da su opšteprihvaćeni.

Nema ničeg lepšeg od taktilnog osećaja koji baca vaše cipele i tera vas da zaronite nožne prste u luksuznu vunenu gomilu lepo dizajniranog tepiha koji se savršeno uklapa u enterijer. Ukoliko izaberete kvalitetan proizvod i čuvate ga kako treba, on će Vas dobro služiti godinama.

Tepisi u svakom domu

Mesto gde odlučite da smestite Vaš tepih, odrediće stil, boju i teksturu. Naprednom tehnologijom i kreativnim dizajnom proizvedeni su tepisi koji odogovaraju svakom enterijeru, bez obzira da li ste u potrazi za nečim neutralnim ili želite upadljiviji i savremeniji izgled tepiha.

Trend boje

Neutralne boje će uvek biti sigurnija opcija, ali mala crtica u živopisnom tepihu može imati veliki uticaj! Visokofrekventne površine, kao što su hodnici i stepenište, zahtevaju snažan, izdržljiv tepih umereno tamne boje ili sa prugama.

Raznolikost tepiha

Trend udobnosti

Od besprekornih stilova do sasvim novih kombinacija, faktor udobnost nikada nije bio tako visok. Budući da sobe ne doživljavaju tešku frekvenciju ljudi, poput hodnika, one su idealne za plišane tepihe ili tepihe dublje teksture. Najnoviji tepisi kombinuju vunu, svilu, lan i pamuk. Ova luksuzna vlakna imaju tendenciju da budu utkana u dizajn sa odvojenim, istaknutim funkcijama, što dovodi do stvaranja višeslojnog tepiha.

Geometrijski tepisi