Slobodne forme tepiha u Vašem domu

Svako voli kada postoji izbor. Dizajner Heidi Teherani definitivno unosi pregršt opcija za lakši odabir. Izborom oblika, boja i materijala, kao i rasporeda u kojem će se postavljati tepih, opcije su ograničene samo na vašu maštu.

Tipovi tepiha

Pojedini tepisi su specijalno obloženi samolepljivim materijalom koji ih sigurno vezuje za glatke podove. Takođe, ovi tepisi se mogu lako uloniti i repozicionirati, bez dodatnog lepka.

Pored raznih boja, dostupni su i u raznim materijalima: velur koži, pamuku itd. Neki tepisi su oslikani poput freski, izražavaju magiju i ekspresivnost. Inovativni pristup materijalima poput stakla ili čelika uvodi potpuno novi osećaj unutar prostorije.

Savremeni dizajn u kombinaciji sa geometrjskim elementima doprinose futurističkom izgledu najvećeg detalja vaše sobe – tepihu.

Iako pojedini tipovi tepiha mogu zauzimati malu površinu prostora, ipak je moguće lepo i moderno urediti sobu u domu i na taj način poželeti dobrodošlicu svakom dragom gostu. U hodnicima, tepih ima ulogu da graniči eksterijer od enterijera doma, predstavlja sponu, i otvoren za podsticanje protoka pozitivne energije.

Lepota tepiha leži u činjenici da on fascinira svojom tišinom. Budi emocije i stavove, pleni pažnjom i ukrašava dekor svakog doma.

Tepih današnjice

Tepih je izraz životnog stila, ključni element prostora ili njegova odgovarajuća dopuna. Na tržištu je u ponudi veliki izbor najsavremenijih boja tepiha, nesvakidašnjih tepiha ili tepiha od plemenitih materijala.

Pri samom odabiru tepiha vodi se računa o kvalitetu. Čak i najlepši tepih vas neće usrećiti ukoliko se isti posle kratkog vremena pohaba. Pojeini porizvođači stavljaju akcenat na modern tepihe: od shaggy tepiha do veoma traženih dizajnerskih tepiha i raznih remek-dela moderne tepih kulture.