Tekstilne podne obloge i njihove karakteristike

Dnevni prostori su izraz našeg individualnog odnosa prema životu i od naših pojedinačnih zahteva. U Parador kompaniji se svest za kvalitet sa osećajem za klasično ujedinjuje sa vremenom u kojem živimo. Kao rezultat, dobija se široki spektar proizvoda, koji je pouzdan do poslednjeg detalja i podjednako ubedljiv kao prirodni utisak samog materijala.

Dizajn

Za proizvođače, dizajn je izraz ličnosti jer stavlja fokus na osobu i njene ideje. U tom smislu, inovativni proizvodi sa još neviđenom površinom otvaraju neograničeni spektar dizajna sa beskompromisnom proizvodnom savršenstvu. Rezultat su ubedljivi i neobični proizvodi koji ističu Parador kao kreativnog lidera na svetsom tržištu.

Kvalitet

Parador nudi vrhunski nemački kvalitet. Dugogodišnje iskustvo pruža osnovu za to u kombinaciji sa nemilosrdnim naporima da se dalje razvija stručnost tima i svih zaposlenih. Kvalitet počinje sa selektivno odabranim predivima i sjajnim bojama tekstila. Inovativni ClickTek podne obloge se odlikuju savršenim prelazima, visokom čvrstoćom i tesanim ivicama jedinstvenih opcija dizajna.

Tehnologija

Parador tekstilna podna obloga dobijaju nepogrešivi karakter od kombinacije drvenih vlakana ploča sa taftovanom površinom (sloj od plute koji je pokriven tkanim slojem). Patentirani sistem omogućava laku instalaciju i savršene prelaze. Kao rajnji ishod dobija se novi izgled u svetu tekstilnih obloga sa izrazito urednim ivicama. Veze, kojima je obezbeđena tačnost i stabilnost, od ključnog su značaja za dugotrajan i zadrživ rezultat.

Drvo upoznaje tekstil

ClickTex Parador predstavlja novu i potpuno jedinstvenu podnu oblogu, koja kombinuje stabilnost drveta sa benefitima tekstilnih površina na efektan način. Tekstilni sloj se u praksi lako postavlja zahvaljujući proverenom i pouzdanom Safe Lock mehanizmu. Varijacije ClickTex-a napravljena od drveta i tekstila – čini život u kući posebnim individualnim doživljajem. Različiti ljudi postavljaju različite zahteve na savremenim podovima. Neki žele klasične, dok drugi vrednuju individualizam i dodatno naglašavaju svoje podne obloge. Može se postaviti jedna boja ili osenčiti pod nijansama. Sofisticirani izbor boja momgućava površini kombinacija kakve ne može ni zamisliti. Kao rezultat, svakako se dobija jedinstveni prostor neobičnog dizajna.

Prethodni tekstPodovi od reciklirane gume kao način življenja
Sledeći tekstProfesionana ugradnja industrijskih podova i hidroizolacije