Rekli su… O nama – 10 godina časopisa „PODOVI“

Naši klijenti i saradnici govorili su o časopisu Podovi, o saradnji, o našem timu, prednostima, pristupu i našem zajedničkom radu u ovih 10 godina postojanja naših izdanja. Vaše reakcije, putem emaila ili usmeno, tokom naših sastanaka i poslovnih druženja, imamo prilike svakodnevno da dobijamo i one jesu pokretač našeg posla.
Svaka lepa reč je podstrek za dalje, temeljnije i bolje, a vaša reakcija i konstruktivna analiza, pa čak i kritika, pomažu da opstanemo sve ove godine radeći na sebi. Zato smo odlučili da objavimo, s obzirom na naš jubilej, samo neke od vaših odgovora na kratku anketu koju smo vam poslali. Ona je sadržala sledeća pitanja:

  1. Vaš lični doživljaj časopisa “PODOVI”?
  2. Šta nas, po vašem mišljenu, izdvaja od drugih?
  3. Šta pomislite kada Vam stigne novi broj PODOVA?
  4. Šta biste nam sugerisali za dalje / vaša čestitka za 10 godina postojanja časopisa Podovi?
  5. Koliko je na vašu odluku da nam ukažete poverenje uticala činjenica što smo za ovih 10 godina radili redizajn kako časopisa tako i portala u više navrata, prvi omogućili listanje časopisa preko mobilnih telefona i tableta i konstantno radili na uvođenju rubrika uz konsultovanje vas kao stručnih lica iz pojedinih oblasti?

Aleksandar Jovanović direktor marketinga kompanije Zorka Keramika d.o.o.

Moram priznati da sam bio skeptičan o dometu časopisa fokusiranog na samo jedan segment uređenja, obzirom na veličinu tržišta i nebrojanu konkurenciju raznih časopisa. Ipak, pristup i entuzijazam koji sam osetio u prvom kontaktu je probudio u meni želju da se podrži jedna takva inicijativa i pruži šansa novom formatu rada na našim prostorima. Poverenje ste apsolutno opravdali. Stručni tekstovi, izuzetan pristup u radu i komunikaciji, razvijen segment inovativnosti i trendova – sve to je razlog zašto kompanija Zorka Keramika ima poverenja u PODOVE i sa ponosom prati rad i razvoj.

Profesionalizam u svakom segmentu rada i izgleda konačnog proizvoda. Tekstovi su posevećeni zanimljivim temama, nisu copy-paste članaka sa interneta ili drugih časopisa te vrste i ceo pristup je tu da odgovori na važna pitanja za svakog: šta se dešava u svetu podova (trendovi) i kako da unapredim svoje znanje u radu (saveti i preporuke)? I profesionalni korisnici i krajnji kupci mogu da uživaju u onome što radite i takav pravac delovanja treba nastaviti razvijati.

KADA NAM STIGNE NOVI BROJ, prva pomisao je: Šta su ovaj put novo smislili? Uvek me prijatno iznenadi kompozicija časopisa, novine koje unostite i naravno dobra pozicija naših oglasa i vesti.

Dinamičan razvoj regiona je potrebno ispratiti kvalitetnim znanjem. Verujem da “Podovi” mogu da pomognu u razvoju svesti o sistemskim rešenjima koja bi poboljšala kvalitet radova i projekata u celom regionu.

Zorka Keramika je kompanija koja ide u korak sa najsavremenijim trendovima i značajno nam je da imamo partnere koji to mogu da isprate i na pravi način ispromovišu. Cilj je da konstantno postavljamo domaće zadatke konkurenciji i verujem da možemo da budemo kao i do sada kvalitetni partneri u realizaciji tog cilja.

Specijalizovani građevinski časopis PODOVI
Specijalizovani građevinski časopis PODOVI

Jovana Mihajlović, PR menadžer kompanije Square Affair

Ako bih morala da opišem redakciju magazina “PODOVI” u nekoliko reči, rekla bih profesionalnost, ljubaznost i posvećenost. Od samog početka naša saradnja je bila zaista lepa, otvorena i prijateljska, ali za mene, najznačajniji momenat je kada se redakciji pridružila dama neopisivog duha – Mirjana. Njen entuzijazam nikog ne ostavlja ravnodušnim, i svaka tema koju smo radili zajedno za nas je predstavljala lep izazov kojem smo se rado odazivali. Ubrzo, Mirjana je postala više od poslovnog saradnika. Sada, moj dan počinje njenim beskrajno duhovitim facebook statusima i uvek jedva čekamo od nje nove projekte, teme i pitanja.

Časopis “PODOVI” je jedini tematski časopis u Srbiji i kao takav veoma je važan na tržištu. Uz to, ono što ga odlikuje jesu kvalitetne teme.

Redakcija uvek čitaocima nudi odgovore na najčešća pitanja, aktuelna dešavanja, a fokus je pre svega na kvalitetu i savetima za potrošače, što je veoma važno. Mislim da je ovo jedan od najjačih aduta magazina “PODOVI”. Square Affair kao vodeći proizvođač pločica upravo podržava ovaj vid istraživačkih tekstova, i trudimo se da uvek damo odgovore pomažući na taj način redakciji da potrošačima isporuči kvalitetne informacije i teme.

Bez šale, prvo što pomislim kada stigne novi broj je – WOW! Svakim novim brojem magazin je sve kvalitetniji kako u vizuelnom smislu tako i po sadržaju. Onda obično sledi prelistavanje i uživanje u kvalitetnim temama. Svaki put sam veoma ponosna što je Square Affair deo tako kvalitetnog i jedinstvenog magazina.

Što se tiče saveta za dalje, pre svega, rekla bih – što više Mirjaninih istraživačkih tekstova. Square Affair želi da trajete još dugo, da uvek budete ovako posvećeni i predani poslu kao i do sada, da nastavite da se usavršavate i razvijate i da zadržite taj zarazni entuzijazam i dobro raspoloženje koje vas okružuje i koje nesebično prenosite na svoje partnere!

Brend Square Affair je godinama u nazad poznat kao lider na polju inovacija u proizvodnji keramičkih pločica. Uvek smo se trudili da u svim segmentima poslovanja budemo drugačiji, kreativni, da pratimo trendove i modernizujemo poslovanje. Zbog toga nam je veoma važno da imamo partnere koji razmišljaju slično kao i mi, koji se razvijaju i unapređuju zajedno sa nama. To je je jedan od veoma važnih razloga zbog čega već godinama Square Affair ima uspešnu saradnju sa časopisom Podovi. Uvek ćemo biti tu da podržimo kreativnost, nove ideje i inovacije koje prate trendove.

Specijalizovani građevinski časopis PODOVI
Specijalizovani građevinski časopis PODOVI

Darko Trpovski iz kompanije Magic Floor d.o.o.

Naš najbolji stručni građevinski časopis. Uvek u korak sa vremenom i aktuelnim dešavanjem u branši uz blagi osvrt na prošlo i buduće.

Od drugih vas odvaja, pre svega energija vrednog tima. Svaki novi broj za vas je novi izazov. Direktan kontakt sa stvarnošću iz najbližeg okruženja bez imaginarnih priča sa rajskih ostrva.

Sa nestrpljenjem isekujem svaki novi broj „PODOVA“. Znate, postoje ljudi koji subotom vole da idu na pijacu i vide šta se to novo pojavilo. Tako je i sa svakim novim brojem „PODOVA“, uvek pomislim šta ću sad novo saznati 🙂

Čuvajte vašu energiju i ujedno je širite dalje, na radost vašu i radost nas koji vas poznajemo.

Ako me sad pitate za čestitku ona bi glasila vrlo jednostavno: Hvala vam što ste me pozvali da budem deo „PODOVA“.

Svet se menja, ubrzava i ide napred. Osnova napretka je i unaređenje i podizanje kvaliteta usluga. Vi to radite profesionalno i sa dosta ljubavi. Na žalost naši klijenti nisu dovoljno edukovani i slabo koriste veliki broj informacija koje im stoje pred očima ili na click od njih. To je već problem druge prirode i tu mora da prođe još vremena kako bi se podigao nivo svesti internet kulture kod nas. Naš zadatak je da nastavimo zajedničke korake, pratimo informacioni i tehnološki razvoj u želji da naši klijenti što lakše dođu do željene informacije.

Lana Počuča, marketing menadžer kompanije Weber Saint-Gobain Construction Products

Sticajem okolnosti sam počinjala karijeru u građevinskoj industriji u isto vreme kada je i časopis “PODOVI” zakoračio u istu branšu. Peđa nam je bio prvi komšija tako da smo u neku ruku i svedoci rađanja jednog veoma uspešnog projekta. Drago mi je da ste istrajali i postali referenca za kvalitet.

Mislim da ne postoji direktna konkurencija sa vašim časopisom i da vas ta posebnost izdvaja od svih ostalih. Kada mi stigne novi broj pomislim kako je proletelo vreme od prethodnog broja.

ŽELIM VAM DA nastavite stepenicama uspeha, da održite kontinuitet u kvalitetu i ostanete pozitivni i nasmejani kao i do sada.

U velikoj meri, ali na prvom mestu je stručnost tekstova, kvalitet štampe i sve ono što sam časopis predstavlja.

Časopis "PODOVI" broj 39, maj 2018
Časopis „PODOVI“ broj 39, maj 2018

Goran Hostonski M.Sc. Eng. Concept&Idea salon “DG Diseno” d.o.o.

Časopis Podovi i tim koji radi na uređenju istog od nas može da dobije samo reči pohvale. Način na koji se obradi tema iz enterijera ili građevinarstva je prilagođena, kako nama iz oblasti građevine i uređenja enterijera, tako i čitaocima koji se prvi put sreću sa tim.

Kada dobijemo časopis prvo što pomislimo je evo zanimacije 🙂 stvarno volimo da prelistavamo, a „ne prelistamo“, vaš časopis.

Ono što vas izdvaja od drugih je pre svega briga o vašim klijentima i stalni rad na unapređenju i proširenju (nove rubrike o dizajnu). Pratite trendove, a dokaz je i vaše ulaganje kako u časopis kao štampano izdanje tako i u web izdanje (portal).

DODAO BIH DA u nekom od sledećih izdanja vašeg časopisa mozda obradite i neke veće projekte koji se trenutno izvode u našoj zemlji (našem gradu).

Mislim da polako i kod nas dolaze trendovi da se prilikom izvođenja enterijera koriste novi materijali, a to svakako treba ispratiti i prezentovati. Mislim da je Peđa to i video na sajmu keramike u Bolonji. I za kraj svaka vam čast, kako Peđi tako i timu koji je perfektan!

Jelena Andrić Grafakos Managing Director “ACO građevinski elementi” d.o.o.

Ono što me uvek iznova oduševi je Vaš odnos prema poslu i zalaganje da sa svakim klijentom izgradite kvalitetan odnos koji se zasniva na razumevanju proizvoda, strategija i nastupa na tržištu, a ujedno zadržava i ljudsku dimenziju bez koje nema dugoročne saradnje.

Entuzijazam, inovativnost, sveže ideje, trud i kvalitet.

Pored uobičajene radoznalosti vezane za način na koji je predstavljen ACO brend, uvek pomislim da li ste osmislili neku novu rubriku ili predstavili neke interesantne teme na novi način, kao što često umete da nas iznenadite.

Želimo Vam puno sreće, uspeha u radu, svežih ideja, novih partnerstava i naravno da ostanete profesionalni i posvećeni kao i do sada!

U današnje vreme, da bi uspeh bio održiv, neophodno je konstatno raditi na inovacijama i pratiti trendove kako u štampanim, tako i u digitalnim medijima. Naša kompanija dosta ulaže u takav razvoj, pa je razumljivo da su nam potrebni partneri koji razmišljaju na sličan način. Uz mnoge druge, to je sigurno jedan od razloga što sa podovima uspešno sarađujemo već duži niz godina.

Specijalizovani građevinski časopis PODOVI
Svet PODOVA na jednom mestu www.podovi.org

Milena Marković, kompanija “Parketi Tomović”

Želim pre svega da Vam čestitam 10 godina postojanja, u ime tima “Parketi Tomović” i u svoje lično ime. Vi ste jednostavno savršeni!

Kada je 2017. god. na sajmu nameštaja u Beogradu gosp. Predrag Rađen posetio naš štand, ljubazno dao svoj predlog saradnje, odmah nas je kupio 🙂 i polaskao činjenicom i predlogom da možemo da sarađujemo. Da razmenjujemo mišljenja i iskustva, da učimo mi od Vas jer ste toliko edukovani i stručni, pravi profesionalci.

Profesionalizam, nenametljivost, ljubaznost.

Kada stigne novi broj PODOVA: Uuuu odlično, evo ih baš su vredni. Kada smo videli koliko ste profesionalni i stručni, znali smo da ako Vam ukažemo poverenje, nećemo se pokajati. Naravno, sve pohvale na svemu što radite i zalažete se, jer na taj načim i mi učimo od Vas. Ovom prilikom želim da se zahvalim gđi Andrei koja je sjajna, sve pohvale. Nastavite tako divni ste! Želim da Vam se zahvalim na saradnji na obostrano zadovoljstvo. I još jednom sve čestitke.

Marijana Radonjić, ENMON

Napisali ste nam da slavite 10-ti veliki rođendan, a mi se pitamo zar je toliko prošlo?! Kao sa najboljim drugom „vreme leti“, puno posla, divnih tekstova, značajnih tema, novosti koje su dragocene, nova tehničko-tehnološka rešenja koja ste nam prikazali, kao i spektar novih materijala za oblaganje podova u enterijeru i eksterijeru. Sve smo to imali prilike da proživimo sa vama čitajući vaše tekstove obogaćene najatraktivnijim fotografijama.

Uvek se radujemo novom broju, jer tada, kao kroz otvoren prozor, gledamo u svet aktuelnih tema koje ste objavili i koje nam pomažu da shvatimo tržište i svakako utiču na planiranje našeg poslovanja.

LIČNO, MORAM REĆI da su “PODOVI” prvi i jedini časopis koji sam odnela kući da zajedno pročitamo dirljiv, a ipak edukativan tekst Mirjane Makarin-Plavšić „Parket u sukobu generacija“. Od tada mi ni jedan njen tekst ne promiče.

Velika je čast upoznati tako divne i pametne ljude koji su stvorili ovakav list. Iako je to kvalitetan i potreban časopis koji je našao svoje mesto ne samo kod ljudi iz ove branše, već i širokoj publici, svakim novim brojem se nadograđuje i unapređuje.

Enmon kompanija vam čestita ovaj veliki rođendan, sa željom da naše drugarstvo traje još mnogo godina. Za vas nemamo savet, za vas ne brinemo… vi ste oduvek na pravom putu!

Prof dr Dragan Škobalj

Poštovana redakcijo,
Koristim priliku da Vam čestitam deset godina od prvog izlaženja časopisa Podovi. U međuvremenu ste pokrenuli još dva renomirana časopisa “Prozori i Vrata” i “Grenef”.

TREBA KONSTATOVATI da je deset godina relativno dug period u ovim okrutnim vremenima. Očito, na osnovu mojih saznanja i kontakata sa vašim komitentima, vi ste veoma uspešno položili ispit.

Napravili ste veoma kvalitetnu sponu između proizvođača i krajnjih korisnika. Redakcija časopisa je obradila značajan broj interesantnih stručnih problema. Osnovna karakteristika je da je način pisanja i dovoljno popularan i dovoljno stručan. To je razlog zašto se vaši časopisi sve više traže, a za to je garancija i deset godina postojanja.

Na tržištu bivše SFRJ praktično ne postoje ovakvi časopisi, koji su sjedinili i komercijalni i stručni pristup. Želim da vaš rad nastavite u tom pravcu i da budete prisutni širom balkanskog regiona. Još jednom, srdačne čestitke i pozdrav.

Časopis "PODOVI" broj 39, maj 2018
Časopis „PODOVI“ broj 39, maj 2018

Žare Karanović, First Floor Consulting Agency

Tamo negde u leto 2008. zazvonio mi je telefon, a sa druge strane se predstavio Predrag Rađen, urednik časopisa “PODOVI” koji tek treba da se pokrene. Moj prvi utisak… tema i naziv časopisa, zvuči odlično, a glas sa druge strane smireno kaže: „Gospodine sutra sam u 12.00 kod Vas!“! Do tada na tržištu nije postojao ni jedan stručni časopis na temu podova i bio sam oduševljen što se neko konačno setio da pokrene časopis sa tom temom. Pogledam adresu izdavača i vidim da su im kancelarije bukvalno u ulici iza mog, tada ubedljivo najboljeg i najekskluzivnijeg salona podova u Srbiji!?

I stvarno, sutradan, tačno u 12h pojavljuje se mlad, samouveren i odrešit momak, seda za sto i u stilu James Bonda kaže: „Moje ime je Predrag Peđa Rađen, sedim u prostorijama vaše kompanije, slušam Vas i spreman sam na sve predloge, savete, ideje i aranžmane sa Vašom kompanijom, jer mi je jako stalo da sarađujem sa Vama…“ Kako sam u tom trenutku zaista i imao pregršt ideja i predloga, a Peđa se pokazao kao neverovatno pažljiv slušalac, i sigurno kao jedan od najvrednijih i najupornijih ljudi koje sam sreo u izdavačkoj branši, a i uopšte, odgovoran, pedantan, korektan, tačan i precizan, spreman na kritiku i sugestiju… i već u prvom broju priključili smo se časopisu “PODOVI”. Uzeli smo reklamu na zadnjim koricama i PR tekst i verovatno najbitnije za njega u tom trenutku: Ugovor na godinu dana! Sve ostalo je istorija.. 🙂

Format, kvalitet štampe i tekstova, preciznost i tačnost u dogovorima i realizaciji dogovorenog, predanost i fokusiranost.

Kada stigne novi broj pomislim: Još bolji od prethodnog, pa gde je plafon?! 🙂

Želim vam pre svega da zadržite predanost i optimizam koji ugrađujete u svaki novi broj, uprkos raznim ekonomskim teškoćama i okolnostima kroz koje ste prolazili zajedno sa svojim klijentima, ali nikad niste popustili u visokim kriterijima i kvalitetu koji ste davno zacrtali! Dapače, svakim novim brojem uspeli ste da pomerate granice… nastavite tako i ne brinem za vašu budućnost. Želim Vam da osvojite i druga tržišta, pre svega EU i da se svakako razvijate u tom pravcu.

VAŠA INOVATIVNOST i praćenje svih modernih trendova, kao i retka sposobnost da čujete i primenite sve korisne savete koje dobijete od klijenata i saradnika vas odavno izdvaja od svega viđenog na našem tržištu! Bravo i samo napred!

Ivan Neckov, Superior green

Lepo je kada ljudi sa istim pogledima na posao i život nađu vremena da se druže i uživaju u zaista premalo slobodnog vremena tokom dana. A kada su i vršnjaci to je razlog više da pokušaju da to bude i češće.

Čestitam Vam praznik i koristim priliku da Vas zamolim da u ovom stilu nastavite jer ste dokaz da vizija, kvalitet, znanje i upornost nemaju alternativu i zasigurno pobeđuju.

Zadovoljsto mi je sto ste nam ukazali čast da se u godini jubileja pojavimo u časopisu. Srdačan pozdrav za celu ekipu.

Časopis PODOVI, avgust 2017 broj 36
Časopis PODOVI, avgust 2017 broj 36

Marko Mitić, vlasnik kompanije Arhibet

Pre svega vidim jedan veliki entuzijazam koji stoji iza ovog časopisa. Saradnja koju smo ostvarili sa vama je prerasla poslovnu i postala otvorena i prijateljska. Velika pomoć u pisanju tekstova i promociji naše firme i naših proizvoda u mnogome olakšava naše marketinške nastupe i daje nam nove ideje koje možemo realizovati u našoj globalnoj marketing kampanji.

Na našem tržištu ne postoji tako specijalizovan časopis iz oblasti građevinarstva, a pogotovo ne besplatan koji ne luta nego se šalje na prave adrese i pravim ljudima. Tiraž nije toliko bitan koliko je bitno da dođe na pravo mesto.

Uvek mi je drago da prelistam novi broj časopisa i pored pozicije naše reklame koja mi je veoma bitna, proverim šta se novo dešava u srpskom građevinskom sektoru, koji su to novi materijali, firme i info tekstovi.

Na pravom ste putu, nastavite sa istim entuzijazmom i časopis će oblikovati tu vašu želju i htenje. Želim Vam srećan 10. rođendan uz želju da se dalje razvijate i unapređujete i vaša izdanja i vaše klijente. Što bi italijani rekli „Cento anni ! „

Svakako je redizajn i dodatne usluge pospešilo našu želju da i dalje sarađujemo sa vama i da se redovno oglašavamo u vašim izdanjima.

Ivana Tufegdžić, iz sektora marketinga kompanije SIKA

Časopis prepun korisnih informacija, upotpunjen vrhunskim dizajnom, obavijen toplinom. Časopis koji prati trendove i koji se čuva.

Šta je to što vas izdvaja od drugih? Posvećenost. Iskren pristup. Neiscrpna inspiracija.

Kada stigne novi broj pomislim: „Kako uvek imaju ovako dobe fotografije“ 🙂 I tu misli staju, prekinute listanjem sadržaja.

Teško je davati sugestije i savete timu koji je pre čitavu deceniju postavio visoke standarde u poslovanju i tokom svih godina nije pravio kompomise u tom smislu.

Kompanija vođena čovekom koji u posao ulaže iskrenu emociju i veliku ljubav ima tendenciju ka konstantnom rastu i uspehu. Prava retkost. Iskrene čestitke povodom obeležavanja jubileja.

Ne u velikoj meri, koliko teme koje obrađuje, lojalnost klijenata, kao i lični utisak. Inovativnost je velika prednost.

Aleksander Birg, kompanija Rehau

Kad god dobijem novo izdanje časopisa rado pročitam, ali bukvalno od početka do kraja. Uvek ima impresivnog materijala, u estetskom smislu i novih ideja. Tako da lično, vaš časopis koristim i u privatne svrhe, stalno nešto novo radim, pa su mi vaše ideje dragocena i korisne.

Vaša velika prednost je uopšte ideja da se bavite ovom tematikom, ja čak ni ne znam da postoji nešto slično. Naravno, od drugih vas izdaja i kvalitet slike, kvalitet tekstova, sam format. Sve su to stavke koje su važne.

Kada dobijem novi broj za mene je to neka posebna vrsta doživljaja. Na poslu vas čak i ne čitam jer mi je potrebno vreme i imam još jedan razlog i moja supruga, takođe, čita vaš časopis, pa mi je uvek drago da ga ponesem sa sobom kući.

Nemam nekih velikih sugestija, možda da nastavite na taj način da radite, da forsirate sve nas u kompanijama koji sarađujemo sa vama da na vreme šaljemo nove sadržaje da bi oni na kraju zaista bili kvalitetni. Eventualno još da češće radite analize i da nekako mi dobijemo od vas analizu u čije ruke dolazi časopis da bismo mi svoj marketing dalje, prema tome, organizovali ili eventualno povećavali naš prostor u istom. Neka reakcija od ljudi koji čitaju, ali znam da je to dosta teško.

Sava Jojić, kompanija UZIN UTZ SRBIJA d.o.o.

Dragi prijatelji,
nakon toliko godina poslovne saradnje, zajedničkih trenutaka i prijateljstva koje smo izgradili, želim da timu časopisa “PODOVI” čestitam vredan jubilej i odam priznanje za predanost, inovativnost i kvalitet koji nam prezentujete svakim novim izdanjem.

Rekao bih i neformalno: zajedno smo sarađivali, rasli, razvijali se, družili i bili sve bolji i bolji.

Kada otvorim časopis “PODOVI”, iskreno se obradujem, jer vidim da aktivno unosite nove ideje, prilagođavate sadržaj aktuelnim temama, tehnički unapređujete svako novo izdanje.

Želim vam da budete uporni i predani, i da vašim svežim idejama nastavite da unapređujete jedan pravi brend koji ste stvorili – časopis “PODOVI”.

Romeo Vulas, kompanija Rovex

  • Vrlo korektan i nenametljiv odnos.
  • Što ste časopis izgledom i formatom prilagođen modernom čoveku.
  • Ako ćete iskreno prelistam i ne razmisljam previše.
  • Sugerisao bih da nastavite profesionalan i vrlo korektan odnos, toga je nažalost sve manje.
  • Nažalost bez responsive formata i mobilnih telefona nema informisanja. Svaka čast što pratite trendove.

Zorica Mijailović, Menadžer za komunikacije GUDMARK GROUP D.O.O.

Istakla bih profesionalnost, kvalitet, inovativnost i ljubaznost. Sve pohvale za tim.

Časopis „PODOVI“ bih izdvojila od ostalih prvenstveno na osnovu zanimljivog i kvalitetnog sadržaja, ali veliku ulogu igra i dizajn časopisa. Poslu pristupate veoma profesionalno, i uvek izlazite u susret željama klijenata i negujete dugoročne odnose sa njima pokazujući poštovanje i pažnju.

Uvek se radujem novom broju, jer znam da će biti mnogo interesantnih tema, što je ujedno i prilika da se upoznam sa novitetima tržišta u domenu zaštite i održavanja podova.

Zadovoljstvo je da Vam čestitam desetogodišnjicu osnivanja časopisa. Samo ovako nastavite, uz iskrene želje da budete časopis budućnosti, i da proslavite još mnogo uspešnih godina.

Kao dugogodišnjem klijentu Vašeg časopisa, sve promene – redizajn časopisa i portala, su samo potvrda da ste neko ko prati trendove, i da ćemo nastaviti da negujemo našu, nadam se na obostrano zadovoljstvo, dugogodišnju saradnju.

Prethodni tekstMi spajamo tradiciju i prirodu sa modernim i savremnim životom – MAGIC FLOOR d.o.o.
Sledeći tekstTOP 10 IKADA NAJČITANIJIH TEKSTOVA na www.podovi.org