Kompanija „Zorka Keramika“ postizala golove u četiri grada

Fudbalska groznica povodom Svetskog prvenstva u Rusiji ozbiljnim intenzitetom pogodila je i našu zemlju. Mi definitivno jesmo fudbalska nacija i bez obzira na to što naš nacionalni tim nije prošao grupni deo takmičenja, svetsko prvenstvo u Rusiji bilo je propraćeno do samog kraja.

Kompanija „Zorka Keramika“ je kao pravi navijač i ljubitelj fudbala, na svoj način, obeležila ovo sportsko leto. Naime, njihova akcija pod nazivom „ZA NAŠ TIM“ obuhvatila je druženje u 4 grada u Srbiji i zaista odjeknula kod publike koja je imala prilike da u akciji učestvuje. Cilj je naravno bila podrška kompanije Zorka Keramika reprezentaciji u takmičenju na svetskom prvenstvu uz promovisanje proizvoda kao i lokalnih partnera i distributera. Ipak, za razliku od Orlova kompanija Zorka Keramika izašla je iz svega kao pobednik, barem tako misle nagrađeni građani iz Niša, Kragujevca, Šapca i Beograda na dve lokacije TC Ušće i TC Capitol Park – Rakovica.

Kompanija "Zorka Keramika"
Akcija „Za naš tim“
Kompanija "Zorka Keramika"
Akcija „Za naš tim“

Dobra zabava je obezbeđena svima onima koji su želeli da učestvuju, a dovoljno je bilo da imaju više od 15 godina i da svoju navijčku formu prenesu i na ovaj aspekt. I tako, u 4 grada u 4 termina pucali su se penali po kup sistemu. Prva nagrada je bila oficijalna lopta/dres reprezentacije sa logom „za naš tim“ i ZK logom i vaučer od 30% popusta za kupovinu ZK pločica kod distributera Zorka Keramike. S obzirom da ljudi, osim što gledaju fudbal, u sred građevinske sezone i ugrađuju ili menjaju pločice, ova kompanija odgovorila je na vaše potrebe i spojila lepo, aktuelno i korisno. Ovo je očito bio, da ostanemo u sportskom žargonu, „pun pogodak“, pa su svi vaučeri u sva četiri grada, odmah iskorišteni.

Kompanija "Zorka Keramika"
Akcija „Za naš tim“

Deljene su i medalje za mlade učesnike tj. svi mlađi od 15 god koji su za vreme akcije „ZA NAŠ TIM“ provodili vreme na pomenutim mestima su imali mogućnost da se igraju. A kada su se od igre umorili, kompanija „Zorka Keramika“ im je obezbedila osveženje.

Cela akcija nije održana u tišini već je poput pravog fudbalskog prvenstva u pozadini bila muzika koja bodri naše reprezentativce.

Kompanija "Zorka Keramika"
Akcija „Za naš tim“

Akcija je odjeknula, pa je Zorka Keramika još jednom pokazala veliku želju za pobedom, navijački duh, dala je barem 4 gola u svakom gradu i zaista dominirala na svakom terenu na kojem se pojavila.

www.zorka-keramika.rs
ZORKA-KERAMIKA d.o.o.
Bul. Mihaila Pupina 10v/1/114, 11000 Beograd
Fabrika keramičkih pločica u Šapcu – Hajduk Veljkova 1, 15000 Šabac, Republika Srbija
T. +381 15 361 000
E. keramika@zorka-keramika.rs
W. www.zorka-keramika.rs