Square Affair-Kompanija Keramika Kanjiža otkrila novo ime

Kompanija Keramika Kanjiža je 19. aprila ove godine u Karbon event centru, svojim gostima predstavila novine kojima je unapredila dosadašnju uspešnu istoriju poslovanja ali i započela novu. Zahvaljujući najnovijoj modernizaciji opreme, brend je evoluirao kako bi otvorio nove mogućnosti za redefinisanje prostora.

Novo ime, nove pločice

Sa pločicama različite namene, novih formata, dezena i širokim spektrom njihovog kombinovanja, Keramika Kanjiža postala je pouzdan partner svačijeg životnog stila, što kruniše novim imenom – Square Affair.

Proslava kompanije Square Affair Keramika Kanjiža

“Prošlo je godinu dana od poslednjeg sličnog događaja, a mi smo od tada rasli i razvijali se kako bismo još jednom postavili nove standarde u proizvodnji keramičkih pločica. Modernizovali smo pogon, unapredili dizajn, povećali dimenzije, uveli Gres kvalitet pločica, da bismo sada i zvanično izašli pred vas i tržište kao Square Affair. Bio je to put pun velikih izazova na koje smo uspešno odgovorili, ali se ovde nećemo zaustaviti – čekaju nas novi ciljevi” ovom prilikom rekla je Jovana Nikčević, PR menadžer kompanije Square Affair Keramika Kanjiža.

Generalna direktorica Kanjiže, Ivana Veselinović,

Pored evolucije brenda, kompanija Sqare Affair Keramika Kanjiža je zahvaljujući potpunoj digitalizaciji procesa dekorisanja, svojim potrošačima obezbedila preko 200 dekora, među kojima se mogu naći i realne imitacije prirodnih i građevinskih materijala kao što su drvo, mermer, kamen, beton i cigla, kao i šare majolike i platna. Time su pokriveni zidni, podni i fasadni program sa rešenjima za najrazličitije ukuse i namene.

Jovan Milivojević, direktor prodaje i marketinga Keramike Kanjiža

Glavni cilj Square Affair je da svoje potrošače inspiriše da pločicama dugotrajno unaprede svoj prostor, a da svaki njegov kvadrat bude pokriven proizvodom pouzdanog kvaliteta i jedinstvenog izgleda.

www.keramikakanjiza.com

KERAMIKA KANJIŽA doo
Horgoški put BB, 24420 Kanjiža, Srbija
Tel: +381 (0) 24 874-211
E: kontakt@keramikakanjiza.com
W: www.keramikakanjiza.com
FB: Keramika Kanjiža