ACO Walk-in® efikasno odvodnjavanje

ACO WAlk-in® predstavlja elegantno rešenje, prijatnog dizajna od drveta u kombinaciji sa efikasnim odvodnjavanjem. Možete uživati satima pod tušem uz efikasno odvodnjavanje i bez bojazni da će vlaga i voda oštetiti drvenu rešetku.

ACO Walk-in® efikasno odvodnjavanje
ACO Walk-in® efikasno odvodnjavanje

ACO Walk-in® kadica od nerđajućeg čelika sa pokrivnom rešetkom koju možete postaviti u zoni tuširanja kao i van nje, predstavlja moderno i funkcionalno rešenje za kupatila i SPA centre. Samostalno ili u kombinaciji sa ACO ShowerDrain® kanalima za odvodnju tuš kabine, učiniće vaše kupatilo jedinstvenim prostorom za opuštanje.

www.aco.rs

ACO
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

Prethodni tekst44. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE 2018
Sledeći tekstVrhunska PODNA OBLOGA – hram zdravog tela i večne mladosti
ACO grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja površinskih voda i voda unutar objekata. Osnovana je kao porodična kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nemačkoj, kao nastavak tradicije livenja gvožđa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku. Danas ACO grupa broji više od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilazeći kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.