ZORKA KERAMIKA ponovo među najboljima – CERSAIE 2018 – WORLD CERAMIC SHOW

Najbolji proizvođači keramike na svetu okupili su se i ove godine na najvećem svetskom sajmu keramike, opreme za kupatila i kupatilskog nameštaja i još jednom pokazati svu raskoš i sjaj svojih proizvoda. Bilo da ste ljubitelji klasičnih, elegantnih, prirodnih ili retro kolekcija, “CERSAIE” je mesto na kojem ćete pronaći sve što vas zanima. I mnogo više od toga. Zato, uostalom, već godinama važi jedno dobro poznato pravilo. Ako u Bolonji ne pronađete ono što vas zanima, nećete pronaći nigde u svetu.

Više od 850 izlagača iz preko 50 zemalja, arhitekti, dizajneri i profesionalci koji se bave opremanjem enterijera okupljaju se tokom pet sajamskih dana u Bolonji kako bi predstavili najnovije trendove, prekrasne kolekcije i proizvode kojim se ponose. A kada na jednom mestu okupite takvu ekipu, keramika koja osvaja svet je zagarantovana. Sajam je i ove godine imao domaćeg proizvođača keramike, a naš reprezent na ovom prestižnom događaju bila je kompanija ZORKA KERAMIKA.

ZORKA KERAMIKA je predstavila najnovije sadržaje svoje kompanije, premijum brenda i zajedno sa saradnicima omogućila novo iskustvo u odabiru keramičkih pločica. Sajam CERSAIE je održan u Bolonji od 24. – 28. septembra 2018. godine, a ZORKA KERAMIKA nastupa u hali 36 na štandu D22. Gres Porcalanato tehnologija, po kojoj su Zorka Keramika pločice prepoznatljive u regionu, je ove godine dodatno unapređenja novim katalogom proizvoda koji donosi novitete u dizajnu, formatima i tehnološkim rešenjima. Dizajn razvijen sa kolegama iz Italije i Španije doneće najnovije trendove na tržište regiona i omogućiti korisnicima da uživaju u prirodnom izgledu materijala digitalno prenešenim na pločice.

www.zorka-keramika.rs
ZORKA-KERAMIKA d.o.o.
Bul. Mihaila Pupina 10v/1/114, 11000 Beograd
Fabrika keramičkih pločica u Šapcu – Hajduk Veljkova 1, 15000 Šabac, Republika Srbija
T. +381 15 361 000
E. keramika@zorka-keramika.rs
W. www.zorka-keramika.rs