Mi spajamo tradiciju i prirodu sa modernim i savremnim životom – MAGIC FLOOR d.o.o.

Ekskluzivno za vaš dom

Kvalitet i trajnost programa Magic Floor se ogleda u stalnom fokusiranju na ispunjavanju najviših standarda kvaliteta, stalnim inovacijama, osiguranjem kvaliteta i pune izdržljivosti.

Magic Floor d.o.o. drvene podne oblogeMagic Floor je uveliko postao sinonim za kvalitet i trajnost. Dok su naši konačni proizvodi ogledalo najviših standarda i inovacija, lepota naših podova prvenstveno se oslikava u jedinstvenoj strukturi drveta, koje u sebi čuva utkanu samu srž prirode.

Magic Floor d.o.o. drvene podne obloge
Magic Floor d.o.o. drvene podne obloge

Uz naše proizvode i Rubio ulja, samo ste na korak od stvarnog užitka. I zato, poverite nam svoj san o idealnom životnom prostoru, a mi ćemo ga deo po deo za vas izraditi. Utiskujući u svaki njegov kut, svaki njegov spoj ili krivinu, vaše omiljene boje i oblike, oživećemo snove i stvoriti vaš idealan dom.

Magic Floor d.o.o. drvene podne obloge
Magic Floor d.o.o. drvene podne obloge

Rubio Monocoat ulja su ekološka ulja, zasnovana na revolucionarnoj tehnologiji, koja boje i štite vaše drvo u samo jednom sloju. Naši podovi su raznovrsni po dizajnu, teksturi i sa širokim spektrom boja. Mi u potpunosti prepuštamo našim klijentima da sami osmisle konačni izgled svog poda.

Magic Floor d.o.o. stepenište
Magic Floor d.o.o. stepenište

Magija kreiranja podova

U nadi da ćemo biti dobar tim za ostvarivanje zajedničkih budućih projekata,
srdačan pozdrav od Magic Floor-a.

www.magicfloor.rs
MAGIC FLOOR d.o.o.
Vojvode Stepe 270/14, 11000 Beograd, Srbija
tel.: +381 11 26 64 884 • +381 63 81 08 330
office@magicfloor.rswww.magicfloor.rs