Prodaja parketa ne jenjava, naprotiv!

Parket je jedna od najomiljenijih podnih obloga na našem prostoru. Bez obzira koja generacija korisnika da je u pitanju, ovaj pod, izaziva isti osećaj. Toplinu, tradiciju, osećaj prirode u svom domu. Shodno tome, slobodno možemo reći da je parket vanvremenska podna obloga koja se lako uklapa u svako vreme i svaki trend.

Upravo zbog toga, prodaja parketa u svetu, ali i na našem podneblju, je uvek na zavidnom nivou. Pored tražnje, dobra prodaja parketa, postiže se i zahvaljujući odličnoj ponudi koji pružaju profesionalni proizvođači.

Intarzija iz 1922. godine je restaurirana i zaštićena Rubio® InvisibleProtector-om
Intarzija iz 1922. godine je restaurirana i zaštićena Rubio® InvisibleProtector-om

Magic floor je prestižni distributer drvenih podova. Svojim inovativnim tehnologijama, kvalitetnim drvetom, ozbiljnim pristupom proizvodnji i obradi, stvaraju parkete vrhunskog kvaliteta, poznate po svom jednostavnom i neodoljivom dizajnu. Svoju viziju da izradom drvenih podova prirodu vrate u svaki dom, potvrđuju i primenom ekoloških ulja Rubio Monocoat za zaštitu i osvežavanje parketa i nameštaja. Magic floor je doprineo da prodaja parketa, ali i kupovina postane Vaše zadovoljstvo.

Prodaja parketa
Foto: Bjelin d.o.o / Bjelinov patentirani klik sistem čini instalaciju brzom i lakom

Bjelin, poznata švedska kompanija drvenih podova, jedan deo svoje proizvodnje prenela je u Hrvatsku. Zahvaljujući tome, naše podneblje obogaćeno je veoma kvalitetnim hrastovim parketom, koji se odlikuje svojom prepoznatljivom prirodnom strukturom i bojom. Prednost ove vrste parketa je u tome što je proizvodnja zasnovana na održivom razvoju, upotrebom solarnih panela za dobijanje energije. Bjelin parketi sa pravom nose sertifikat ekološkog proizvoda.

Proizvodnja i prodaja parketa
Drvoprodex / proizvodnja i ugradnja parketa

Drvoprodex je porodična firma sa sedištem u Banja Luci, koja se obradom drveta bavi više od tri decenije. Početkom dvadesetog veka krenula je sa proizvodnjom tzv. seljačkih podova, da bi od 2009. godine krenula u uspešnu proizvodnju parketa i masivnih podova. Zahvaljujući Drvoprodexu, prodaja parketa je dobila još jednu klasu kvalitetnih, modernih parketa od hrasta, jasena, oraha i čamovine.

Prodaja parketa
Foto: LAMAR / Proizvodni program čine parketi od kvalitetnog hrasta, bukve, jasena, graba, bagrema i javora

Parketi Lamar su parketi nove generacije koji se sastoje iz tri međusobno povezana sloja. Slojeve čine različite vrste drveta. Površinski sloj debljine do 4 mm sačinjen od čvrstog drveta, omogućava hoblovanje i reparaciju više puta, čime garantuje dug vek korišćenja. Srednji mekši sloj, napravljen je od letvica koje garantuju stabilnost parketa i donji sloj sačinjen od čamovog drveta, garantuje stabilnost, izolaciju i čvrstoću. Specifična struktura troslojnog parketa omogućuje dugotrajno i sigurno korišćenje uz izgled kao prvog dana postavke.

Parketi Tomović, proizvodnja i ugradnja parketa
Foto: Parketi Tomović, proizvodnja i ugradnja parketa

Parketi Tomović svoj renome, pored domaćeg tržišta, uspešno grade u zemljama zapadne Evrope i Australije. I to je više nego opravdano. Poznati su po proizvodnji veoma kvalitetnog hrastovog i jasenovog parketa, ali tu su i modeli od trešnje, javora i oraha. Prodaja parketa u Tomović prodajnim salonima podržana je širokim izborom modela, stručnim savetima i po potrebi uslugama profesionalne ugradnje.

Prethodni tekstKeramičke pločice velikog formata
Sledeći tekstPodne obloge oko bazena