Porodična tradicija za Vaš siguran korak – NESTA parketi

NESTA doo je porodična firma sa tradicijom i iskustvom u proizvodnji i prodaji podnih obloga od masivnog drveta dužom od 20 godina. Naša želja je da Vam ponudimo najraznovrsnije i najkvalitetnije klasične parkete, masivne brodske podove, laminate kao i zidne obloge od punog drveta.

U našoj ponudi su klasični parketi od hrastovog, jasenovog i bukovog masivnog drveta, debljine 21mm, u dužinama do 1m koji će Vas oduševiti svojom postojanošću i tradicionalnim dizajnom.

Hrast brodski pod, NESTA d.o.o.
Hrast brodski pod, NESTA d.o.o.

NESTA brodski podovi se proizvode od jasenovog i hrastovog masivnog drveta. Svaka daščica ima naglašene, oborene ivice i izrađuje se u širinama do 120mm, debljine 20,4mm. NESTA hrastov brodski pod se izrađuje od najkvalitetnijeg slavonskog hrasta i predstavlja klasičan i elegantan vid podnih obloga, lako uklopiv u svaki eneterijer. NESTA jasenov pod ima tople, svetle tonove i odlično upotpunjuje bilo koji dizajn enterijera.

U ponudi NESTA doo nalaze se i laminati renomiranih proizvođača poput KRONO ORIGINAL, TARKETT i KRONOTEX koji će Vas impresionirati svojom trajnošću, lakoćom ugradnje kao i velikim izborom dezena.

Zidne obloge od drveta, NESTA d.o.o.
Zidne obloge od drveta, NESTA d.o.o.

Zidne obloge od masivnog drveta su najnoviji deo ponude NESTA doo. To su unikatne, ručno rađene obloge od različitih vrsta masivnog drveta, u potpunosti stilizovane po želji i zahtevima klijenta.

Hrast parket, NESTA d.o.o.
Hrast parket, NESTA d.o.o.
Francuski slog parket, NESTA d.o.o.
Francuski slog parket, NESTA d.o.o.

NESTA radionica vrši uslugu prerade parketa na nestandradne dimenzije, obradu parketa i podova za francuski slog ili slog po Vašoj želji kao i uljenje podova u nijansi po izboru.

Naša glavna odlika je visok kvalitet proizvoda. Stručnošću i ljubaznošću otklonićemo bilo koju nedoumicu prilikom izbora podova. Naš uspeh je da Vam ponudimo ili po želji napravimo pod baš kakav ste zamslili!

www.nestaprketi.co.rs

NESTA d.o.o.
Kružni put 20, 11223 Beli Potok – Beograd
Tel: +381(0) 11 770 1213
Mob. +381 (0) 64 177 2039

Kontakt za laminate:
Tel: +381(0) 11 3917 274
Mob: +381(0) 64 121 56 42
Email: nesta_doo@yahoo.com
Email: nesta.laminati@yahoo.com
Web: www.nestaparketi.co.rs