Adresar listing

Drvoprodex d.o.o.

  1. Poslovni adresar
  2. »
  3. Drvoprodex d.o.o.
Adresa:
Karanovac 3, Banja Luka, Bosna i Hercegovina 78000
Kontakt informacije
Telefon: +387 51 427 465
Telefon-2: +387 51 427 485
ID kompanije: JIB: 104101068
Opis firme:

Drvoprodex doo je porodična firma koja je osnovana 1992.godine. Na početku proizvodnja je bila bazirana na rezanu građu, a od 1999. godine firma se proširuje i počinje sa proizvodnjom parketa.

Danas "Drvoprodex" ima najnoviju liniju za proizvodnju parketa u regiji i jedan smo od najvećih proizvođača. Od 2001. godine počinjemo proizvodnju masivnih seljačkih podova, a u skladu sa željama i zahtjevima naših kupaca radimo završnu obradu metodom uljenja, četkanja i starenja i tako ih isporučujemo kao gotov proizvod. 2009. godine počinjemo proizvodnju višeslojnih podova i parketa koji se uglavnom prodaju na za zapadnoevropskom tržištu, a koji su naročito pogodni za podno grijanje.

Pored navedenog, posjedujemo i liniju za proizvodnju lamela i pogon za proizvodnju briketa. Danas imamo više od 100 zaposlenih.

Stalno ulaganje u savremene tehnologije, kao i kontinuirano stručno usavršavanje zaposlenih ključni su za izvrstan kvalitet naših proizvoda.

"Drvoprodex" d.o.o. se kvalitetom svojih proizvoda pozicioniralo na tržištu kao izvozno orijentisano preduzeće. Više od 80% ukupne proizvodnje se izvozi u zemlje Evropske unije I to u: Njemačku, Italiju, Švedsku, Francusku, Austriju, te u zemlje bivše Jugoslavije. Konstantan rast prodaje i uspješan plasman naših proizvoda na inostranom tržištu samo potvrđuje ispravnost pristupa na kom se bazira naše poslovanje. Ključ našeg uspeha je zadovoljstvo kupaca. Kroz mogućnost izbora iz širokog spektra naših proizvoda Vaš dom će biti zdravo okruženje u harmoniji sa prirodom.

Ključne reči i linkovi ka web sajtu
Ključna reč 1:
Ključna reč 2:
Ključna reč 3:
Social
Facebook:
Instagram:
Pretraži u radijusu od 0 kilometara