Prirodna zaštita jedinstvene lepote drveta

Vaše drvo u enterijeru se haba svakodnevno, što znači da mora mnogo i da izdrži. Zahvaljujući našim Rubio Monocoat proizvodima, Vašem drvetu je data optimalna i dugoročna zaštita.

Potpuno prirodno sredstvo za čišćenje drveta je bezbedno, izdržljivo i jednostavno za upotrebu i tretman svih nauljenih površina. Zahvaljujući mikrobiološkim karakteristikama i aktivnim mikroorganizmima, proizvod ima efekat samočišćenja i ima dugotrajno naknadno dejstvo. Ovo garantuje manje novih nečistoća, koje se takođe lakše mogu ukloniti tokom narednog redovnog čišćenja.

Rubio Monocoat
Rubio Monocoat / foto: Magic Floor d.o.o.

POTPUNO PRIRODAN WOOD CLEANER

Mikrobiološko sredstvo za čišćenje drvenih podova, ovaj proizvod treba razblažiti vodom i pogodan je za čišćenje podova i velikih površina.

UPUTSTVO:

  1. Usisajte površinu. Uklonite prašinu, pesak…
  2. Sipajte 10 ml (5 pumpi) sredstva za čišćenje WOOD CLEANER-a u kantu od 5-8 L sa mlakom vodom (maks. 40°C).
  3. Očistite površinu krpom ili mopom. Oprez: ne ostavljajte vodu na površini poda, dovoljno je jednostavno očistiti blago nakvašenom krpom.
  4. Ne hodajte po podu dok se potpuno ne osuši. Ispiranje čistom vodom nije potrebno.
    POTPUNO PRIRODAN WOOD CLEANER u spreju

Spremna verzija sredstva za čišćenje prirodnog drveta u spreju. Ovaj proizvod je pogodan za manje površine kao što su delovi nameštaja, stolovi, stolice, police, radne ploče…

Naš jedinstveni probiotski sastav sadrži pozitivne mikroskopske bakterije koje deluju kao prirodni saveznici protiv prljavštine i nečistoće. Ovi organizmi se hrane prljavštinom koju nalaze na i u vašim drvenim površinama. Sve dok imaju „hranu“, nastaviće da čiste za vas, pružajući dugotrajni efekat čišćenja bez oštećenja samog drveta.

UPUTSTVO:

  1. Očistite površinu od prašine.
  2. Poprskajte sprej za čišćenje na površinu.
  3. Osušite običnom krpom ili krpom od mikrovlakana.
  4. Ostavite da se osuši. Ispiranje čistom vodom nije potrebno.

Rubio Monocoat logo

www.magicfloor.rs
MAGIC FLOOR d.o.o.
Vojvode Stepe 270/14, 11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 26 64 884
M. +381 63 81 08 330
office@magicfloor.rs
www.magicfloor.rs