Zorka Keramika izlagač na sajmu “CERSAIE” u Bolonji, časopis „Podovi“ izveštava za vas

Najbolji proizvođači keramike na svetu okupiće se i ove godine, od 25. do 29. septembra ove godine, na najvećem svetskom sajmu keramike, opreme za kupatila i kupatilskog nameštaja i još jednom pokazati svu raskoš i sjaj svojih proizvoda. Bilo da ste ljubitelji klasičnih, elegantnih, prirodnih ili retro kolekcija, “CERSAIE” je mesto na kojem ćete pronaći sve što vas zanima. I mnogo više od toga. Zato, uostalom, već godinama važi jedno dobro poznato pravilo. Ako u Bolonji ne pronađete ono što vas zanima, nećete pronaći nigde u svetu.

Ovaj sajam će ove godine, po prvi put, imati domaćeg proizvođača keramike, a naš reprezent na ovom prestižnom događaju biće kompanija “Zorka Keramika”.

Foto: www.zorka-keramika.rs

Dakle, Zorka Keramika ove godine postaje deo sajma CERSAIE koji okuplja najbolje i najveće proizvođače keramičkih pločica. Na štandu D22 u Hali 36 predstaviće najnovije sadržaje svoje kompanije i zajedno sa saradnicima omogućiti novo iskustvo u odabiru keramičkih pločica. Gres Porcellanato tehnologija, po kojoj su Zorka Keramika pločice prepoznatljive u regionu, je ove godine dodatno unapređenja novim formatima i tehnologijom Rektifikacije.

Dizajn razvijen sa njihovim kolegama iz Italije i Španije doneće najnovije trendove na tržištu i omogućiti korisnicima da uživaju u prirodnom izgledu materijal digitalno prenešenim na pločice. Ekipa redakcije časopisa „Podovi“ prisustvovaće ovom prestižnom događaju i omogućiti Vam da imate najnovije informacije iz sveta keramike. Ovaj sajam, najveći i najsveobuhvatniji iz ovog dela sveta, najbolje može da prezentuje novine u tehnološkom i dizajnerskom smislu.

www.zorka-keramika.rs
ZORKA-KERAMIKA d.o.o.
A. Hajduk Veljkova 1, 15000 Šabac, Republika Srbija
T. +381 15 361 000
E. keramika@zorka-keramika.rs
W. www.zorka-keramika.rs