Industrijski podovi kroz proces renoviranja

Renoviranje ili reparacija podova u industrijskim okruženjima ima značajne izazove, utičući na proizvodnju, logistiku i kritične operacije postrojenja.

Ovakvi poduhvati često dovode do znatno uvećanih troškova zbog operativnih zastoja, nadmašujući troškove samih popravki. Rasporedi proizvodnje se odlažu, što zahteva prilagođavanja i rezultira dodatnim troškovima. Ova kašnjenja mogu dodatno uticati na kupce, uzrokujući kašnjenja porudžbina ili usluga i eskalaciju troškova. Sve u svemu, renoviranje industrijskih podova zahteva složeno planiranje i izvođenje kako bi se umanjili poremećaji i minimizirala znatna finansijska opterećenja koja nose. MC-DUR TopSpeed nudi savršeno rešenje: sa ovim valjkastim premazom, podni premaz visoke otpornosti može se naneti za vrlo kratko vreme.

APLIKACIJA ZA 6 SATI UMESTO 4 DANA

Priprema instalacije poda
MC-Bauchemie d.o.o.

KineticBoost-Technology®

MC-DUR TopSpeed predstavlja revolucionarni pristup renoviranju industrijskih podova. Zasnovan na KineticBoost-Technology®, sistem revolucioniše proces renoviranja industrijskih podova pojednostavljujući planiranje i ubrzavajući implementaciju. U svojoj srži, TopSpeed otelotvoruje ubrzano očvršćavanje u kombinaciji sa izuzetnom izdržljivošću: koristeći snagu vlage iz okoline, sve komponente unutar sistema pokreću kratku reakciju očvršćavanja. Ova dvostruka karakteristika predstavlja pionirsko rešenje i obećava vrhunske performanse i dugovečnost u renoviranju industrijskih podova.

Nema negativnih bočnih reakcija sa MC-DUR TopSpeed

MC-DUR TopSpeed se sastoji od specijalnih veziva napravljenih od sintetičke smole na bazi KineticBoost-Technology®, koju je razvio MC. Ova veziva su neosetljiva na vlagu. Male količine vlage čak i ubrzavaju reakciju sistema. Ovo skraćuje vreme očvršćavanja i rezultira posebno otpornim premazom sa mnogim prednostima u poređenju sa konvencionalnim EP i PUR premazima.

Prazan parking
foto: MC-Bauchemie d.o.o.

MC-DUR TopSpeed je multitalent za mnoge podove. Njegova svestranost čini ga idealnim podnim premazom za podove u vašoj industriji. Izuzetno je zahvalan za primenu u proizvodnim halama, skladištima i prostoru za logistiku, komercijalnim i poslovnim prostorima, laboratorijama i drugim zdravstvenim ustanovama, višestambenim objektima, parkinzima na otvorenom kao i u zatvorenom prostoru…

MC-DUR TopSpeed sistem

Dvokomponentni obojeni, UV stabilan, brzoočvršćujući premaz zasnovan na KineticBoost-Technology®.

MC-DUR TopSpeed sistem
foto: MC-Bauchemie d.o.o.

MC-DUR TopSpeed M sistem

Brz, providan, UV-stabilan, mat i kompatibilan sa vlagom zaptivni premaz.

MC-DUR TopSpeed M sistem
foto: MC-Bauchemie d.o.o.

MC-DUR TopSpeed T sistem

Brz, providan, UV-stabilan, sjajan i kompatibilan sa vlagom zaptivni premaz.

MC-DUR TopSpeed T sistem
foto: MC-Bauchemie d.o.o.

Upoznajte sve prednosti korišćenja proizvoda MC-DUR TopSpeed u odnosu na standardne epoksidne i poliuretanske podove, kao i upotreba prajmera koji su neophodni i potrebni za pripremu podloge, posebno kada se radi o obnovi starih industrijskih podova. Posetite sajt www.mc-bauchemie.rs ili kontaktirajte stručno tehničko lice.

MC Bauchemie logo

MC-Bauchemie d.o.o.
Ilariona Ruvarca 5
22000 Sremska Mitrovica
T. +381 22 2 150 150
M. +381 65 930 4044
info.serbia@mc-bauchemie.com
www.mc-bauchemie.rs