Reč urednika: Interakcija & Tim

Desetu godinu za redom “Podovi” će promociju novog izdanja imati na Sajmu građevinarstva koji se održava u Beogradu od 17. do 20. aprila. Kao da je juče bilo kada smo debitovali na ovoj prestižnoj manifestaciji.

Sećam se uzbuđenja i iščekivanja reakcija stručne publike. Na našu žalost većina posetilaca našeg izložbenog prostora je mislila da se radi u katalogu podnih obloga i uglavnom su nas pitali: “A koje podove vi radite?” Na našu sreću, nije nam trebalo puno vremena da se pozicioniramo na tržištu i da posetici sajma dolaze na naš štand sa idejom da dobiju svoj primerak specijalizovanog časopisa “Podovi”. Danas imamo publiku koja dolazi do nas kako bi se posavetovala o izboru podnih obloga za svoj stambeni ili poslovni prostor i to nam govori da smo ispunili našu misiju, a to je edukacija čitalaca kojih je iz godine u godinu sve više.

Naše najveće bogatstvo, pored čitalaca, jesu svakako i naši klijenti koji prepoznaju našu energiju i entuzijazam, kao i naš rad na stručnim temama i praćenje aktuelnih trendova, a sve u cilju bolje informisanosti naših čitalaca. Raduje nas činjenica, da i nakon 10 godina postojanja, i dalje dobijamo zahteve od novih privrednih subjekata za dostavljanje časopisa na njihovu adresu.

Tim, ili redakcija časopisa “Podovi”, je ono što nas izdvaja od sličnih građevinskih izdanja, kao i konstantna komunikacija sa našim klijentima i čitaocima. Podne obloge se menjaju iz godine u godinu, neke doživljavaju i svoj preporod, a takođe se pojavljuju i nove vrste koje pre samo nekoliko godina nisu ni postojale. Znamo da naši čitaoci od nas očekuju da ispratimo trendove, a isto tako većinu stručnih informacija dobijamo od naših klijenata koji proširuju svoj portfolio i tržištu nude nove proizvode.

Časopis PODOVI broj 43, maj 2019
Časopis PODOVI broj 43, maj 2019

NOVO izdanje časopisa PODOVI prelistajte klikom na LINK

U ovom broju smo obradili anketu koja je 60 dana bila postavljena na našoj veb stranici www.podovi.org, a posetioce smo pitali: “Koja podna obloga je doživela najveće dizajnerske promene u poslednjih deset godina?”. Rezultati anketa su zanimljivi, kako nama, tako i našim klijentima jer nam to govori o informisanosti građana o različitim podnim oblogama. I u ovom slučaju smo u dosluhu sa našim saradnicima od kojih dobijamo komentare na rezultate ankete.

Konstantna interakcija između nas, čitalaca i naših klijenata je ključna i u ovom slučaju svi možemo od nje imati koristi, a to je negde i bila naša misija kada smo pokretali “Podove”. Za obrađivanje većine tema je neophodan tim, a mi smo do sada pokazali da je to možda i naša najveća snaga.

Vidimo se na Sajmu građevinarstva, na našem izložbenom prostoru koji se sada već tradicionalno, nalazi između Hala 1 i 4. Očekujemo vas spremni da odgovorimo na sva vaša pitanja i, kao i do sada, budemo bitan činilac u odabiru podnih obloga za vaše objekte.

S poštovanjem
Predrag Rađen, urednik izdanja

potpis Predrag Radjen, urednik izdanja

Prethodni tekstDan Sava Re Grupe obeležen je održavanjem prve SAVA OSIGURANJE PORODIČNE TRKE
Sledeći tekstPOD KOJI MENJA SVE – LVT (VIDEO)