Bjelin proširuje svoje prisustvo u SAD-u kroz partnerstvo sa Spartansom

Bjelin se udružio sa kompanijom Spartan Surfaces, čineći je nacionalnim distributivnim partnerom za Bjelinovu komercijalnu kolekciju tvrdog drveta u Sjedinjenim Američkim Državama.

„Kompanija Spartan Surfaces je znatno porasla u poslednjih nekoliko godina i nudi veliku mrežu prodajnih predstavnika„, izjavio je Zach Adams, generalni menadžer Bjelin-a za SAD. „Ranije smo sarađivali sa njima na manjim teritorijama i radujemo se proširenju naše saradnje. Ova partnerstvo se uklapa u naše planove za širenje i pokazuje našu posvećenost komercijalnom sektoru.“

Spartan Surfaces je savremeni pružalac podnih obloga koji usko sarađuje sa raznovrsnim komercijalnim klijentima, uključujući arhitekte, dizajnere, proizvođače i instalatere. Kompanija ima bogato iskustvo u više sektora, kao što su obrazovanje, korporacije, maloprodaja, sport i rekreacija, i ugostiteljstvo.

„Naš cilj je pružiti komercijalnom sektoru pristup inovativnim, najsavremenijim rešenjima za podne obloge i radujemo se što smo dodali Bjelinovu komercijalnu liniju ojačanog drveta u našu ponudu“, izjavio je Sean Swanson, potpredsednik rasta i strategije kompanije Spartan Surfaces. Podne obloge su ključne u procesu dizajna, i naša misija je da olakšamo izbor našim klijentima.

Opremljeni revolucionarnim tehnologijama od strane sestrinske kompanije Välinge Innovation, kao što je Woodura® Bjelinovi komercijalni parketi od kaljenog drveta su tri puta jači od parketa od inženjerskog drveta, dok su istovremeno otporniji na udarce i vodu. U kombinaciji sa matiranim finišem klase 33 – najizdržljivijim do sada kod Bjelina – ovi podovi su idealni za prostorije sa velikim prometom, kao što su hoteli, kancelarije, restorani i prodavnice.

Dodatno, nepropusni 5G® Dry™ sistem zaključavanja podova osigurava brzu i vodootpornu instalaciju bez lepka ili eksera, sa vodonepropusnim spojevima koji sprečavaju prodor vode kroz spojeve i oštećenje potpore. Asortiman je napravljen od odgovorno nabavljenog drveta sa FSC sertifikatom, a visokokvalitetan proizvodni proces omogućava deset puta više podova da bude proizvedeno iz svakog trupca. Bjelin se raduje deljenju više vesti kako kompanija nastavlja da širi svoje poslovanje.

BJELIN d.o.o. logo

BJELIN d.o.o.
www.bjelin.com

Prodajni predstavnici za Srbiju:

* Vujnović Enterijeri d.o.o.
www.vujnovicenterijeri.rs
* Pinoles d.o.o.
www.pinoles.com