Domotex Turkey će se održati u Antaliji 2023. godine

DOMOTEX Turkey je vodeći sajam industrije tepiha i podnih obloga u Turskoj i regionu Bliskog istoka, industriji koja ima za cilj da dostigne obim trgovine od 65 milijardi dolara na globalnom nivou održavanjem stabilnosti rasta u narednih 7 godina. Ovogodišnje izdanje će se održati od 10. do 13. jula 2023. u Međunarodnom sajmu i kongresnom centru ANFAS u Antaliji.

Prelazak sa stvarnog mesta događaja u Gaziantepu u Antaliju postao je neophodan jer sajamski centar Gaziantep Middle East Fair Center (OFM) trenutno služi kao logistički centar za brojne organizacije za pomoć u slučaju zemljotresa zbog razornog zemljotresa 6. februara.

„Srećni smo što se DOMOTEX Turska još uvek može održati 2023. godine“, izjavila je Annika Klar, generalni direktor, Hannover Fairs Turkey Fuarcılık. „Antalija je turska prestonica turizma i uvereni smo da će ovaj događaj imati koristi od ove atraktivne lokacije“, objasnio je dalje Klar.

Izložbeni materijal DOMOTEX 2023
Izložbeni materijal DOMOTEX 2023

Sa događajem koji se održava 2023. godine, organizator takođe odgovara na veliku potražnju za predstavom turske i bliskoistočne zajednice podnih obloga. „Interesovanje za događaj je ogromno“, potvrdila je Sonia Wedell-Castellano, globalni direktor DOMOTEX događaja širom sveta. Sajam, koji će ugostiti vodeće kompanije u industriji tepiha i podnih obloga, privući će veliko interesovanje kupaca iz Turske, Bliskog istoka, turskih republika, SAD i Indije. Veliko interesovanje za sajam pokazuju izlagači iz mnogih zemalja sveta, posebno Irana i Indije. Poslednjem izdanju prisustvovalo je više od 200 kompanija i više od 18.000 posetilaca iz 103 zemlje.

Izložba će se održati u Antaliji, prestonici turizma

2023. DOMOTEX Turkey će se održati u Antaliji, glavnom gradu turskog turizma, i ojačaće svoju moć vrednošću koju će Antalija pružiti sajmu. Činjenica da se aerodrom u Antaliji nalazi u blizini hotela i sajma biće prednost za učesnike sajma. Očekuje se da će emisija ugostiti učesnike iz mnogih zemalja, jer postoji preko 250 direktnih ili povezanih letova do aerodroma iz preko 200 gradova iz Evrope, Turskih republika i Bliskog istoka. Zahvaljujući više od 20 redovnih letova između Istanbula i Antalije i redovnim direktnim letovima iz drugih gradova; DOMOTEX Turkey se lako može pristupiti iz cele Turske.

Izložbeni materijal za sobu DOMOTEX 2023
Izložbeni materijal za sobu DOMOTEX 2023

Sajam će ugostiti inovacije sektora

Turska, koja je povećala trgovinu mašinskim tepisima za 21,9% i dostigla nivo od 2,7 milijardi dolara u 2021. godini, napreduje povećavajući izvoz iz dana u dan sa svojim dinamičnim proizvodnim potencijalom. DOMOTEX Turkey okuplja industriju tepiha i podnih obloga i doprinosi razvoju i globalnoj veličini industrije. Izlagači će predstaviti svoje proizvodne grupe mašinski rađenih tepiha i ćilima; ručno rađeni tepisi i ćilimi; tekstilne podne obloge (od zida do zida); elastične podne obloge; laminat, drvo i parket; vlakna, prediva i tkane tkanine; tehnologije polaganja, čišćenja i primene; veštačka trava i sportski podovi; primena mašina i podova i tehnologija u Antaliji. Tema održivosti i reciklaže biće snažno naglašena u ovogodišnjoj verziji sajma. Planirano je da nova generacija i prirodni proizvodi proizvedeni ekološkim tehnologijama, koji su prošle godine izazvali veliko interesovanje posetilaca, još više dođu do izražaja.

http://www.domotex.de

DOMOTEX 2023,
Hannover Fairs Turkey
www.domotex.de