Primena ACO higijenskih sistema za odvodnjavanje i prečišćavanje vode u industriji i profesionalnim kuhinjama

Dana 15.09.2016. godine ACO građevinski elementi d.o.o. su održali prezentaciju u Inženjerskoj komori Srbije na temu: „Primena ACO higijenskih sistema za odvodnjavanje i prečišćavanje vode u industriji i profesionalnim kuhinjama“.

Predavači su bili dipl. Ing. Srđan Lalić i dipl. Ing. Srđan Tomić. Prezentovana je nova ACO HygieneFirst filozofija za odvodnjavanje industrije hrane i profesionalnih kuhinja, koja predstavlja ACO-vu posvećenost proizvodnji rešenja koja pružaju vrhunske higijenske performanse. Ona pre svega služi razmeni znanja i podizanju industrijskih standarda u proizvodnji hrane.

ACO dizajnira pametna rešenja za odvodnjavanje koja umanjuju operativne troškove bez ugrožavanja bezbednosti hrane i bezbednosti na radu. Mi dajemo rešenja za dva najveća izazova u industriji proizvodnje hrane i komercijalnih kuhinja, umanjujemo rizik od kontaminacije hrane i optimizujemo troškove čišćenja.

ACO sistemi za odvodnjavanje su specijalno dizajnirani da umanje mogućnost nastanka nesrećnog slučaja efektivnim i trenutnim odvođenjem voda, masnoća i nečistoća prema najboljoj praksi i zahtevima EHEDG-a.

www.aco.rs

ACO
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

Prethodni tekstTalasasti mermer koji verodostojno imitira vodenu površinu
Sledeći tekstToplo kad legneš-toplo i kada ustaneš
ACO grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja površinskih voda i voda unutar objekata. Osnovana je kao porodična kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nemačkoj, kao nastavak tradicije livenja gvožđa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku. Danas ACO grupa broji više od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilazeći kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.