Reč urednice: Listajte novo izdanje PODOVA uz more

Dragana Rajkov, urednica časopisa PODOVI - Hidroizolacija & Termoizolacija
Dragana Rajkov, urednica časopisa PODOVI – Hidroizolacija & Termoizolacija

Poštovani,

Dok čitate letnji broj časopisa PODOVI neki od nas iz redakcije zasluženo uživaju u lepotama primorja, jer nakon uspešno urađenog posla, došao je red i na nas. Isto tako se nadam da i neki od vas listaju ovo izdanje uz more, slanim rukama ili pak svoj primerak pakujete u kofer.

Kao što ste već navikli sadržaj smo i ovog puta kreirali sa puno pažnje i fino ga upakovali na 148 strana. Naša redakcija veliku pažnju usmerila je na rast cena građevinskog materijala, koliko direktno utiče na tržište podnih obloga i poslovanje naših klijenata. Razgovarali smo sa nekolicinom njih i na stranama 48-53 možete pročitati njihove komentare u celosti.

Kako bi vas bolje upoznali sa prednostima modularnih podnih obloga i rešili svih nedoumica oko istih, razgovarali smo sa Aleksandrom Lucom iz kompanije Modularni podovi koji je dao odgovore na neka od najčešćih pitanja koja stižu na našu redakciju.

NOVO, avgustovsko izdanje časopisa „PODOVI” možete čitati na LINKU!

Građevinska industrija važi za granu koja se po nekom nepisanom pravilu povezuje sa muškim polom. Ipak da to nije tako govore i mnogi primeri uspešnih žena koje su ostvarile uspešne karijere u građevinarstvu. Jedna od njih je i naša sagovornica Dušanka Radovanović, menadžer prodaje i marketinga u kompaniji Lafarge Srbija. Intervju sa Dušankom možete čitati u rubrici „Predstavljamo menadžere“ na stranama 18-23.

Posetioce našeg web portala www.podovi.org pitali smo “Koja podna obloga u enterijeru predstavlja najbolji odnos cene i kvaliteta?”. Rezultate ankete i komentare naših saradnika, arhitekata i klijenata možete čitati na stranama 38-43.

Pored ovih tekstova možete čitati o podovima u ugostiteljskim objektima, recikliranoj gumi, terazzo podnim oblogama, o sve popularnijim podovima od plute, zabludama o podnom grejanju, prednostima parketa,… Mnogo kvalitetnog sadržaja vas očekuje na stranicama novog izdanja.

Kao i do sad, uživajte u časopisu PODOVI.

Dragana Rajkov potpis

čitamo se i dalje!
Dragana Rajkov,
urednica izdanja