Portal Časopisa Podovi

Poštovani Posetioci,

Časopis Podovi polako prelazi u ozbiljne časopise što nam je negde na početku (davne 2008.godine ;)) i bio cilj. Mislimo da smo negde na pola puta i uz Vašu pomoć ćemo se truditi da stignemo do našeg cilja. Kada je naš portal u pitanju, možemo se pohvaliti sa posetom od skoro 5500 mesečno i što je još bitnije posećenost konstantno raste.

Možete nam sa priključiti i na Facebook-u http://www.facebook.com/Podovi.org i pratiti trenutna dešavanja i aktuelnosti iz sveta podova.

Uveli smo dve nove kategorije koje se odnose na podove od plute i podove u trendu. Primera radi za proteklih mesec dana „podove u trendu“ je otvorilo 605 posetioca, dok su „podove od plute“ pregledani čak 279 puta. Ove dve kategorije će biti dopunjavane vremenom. Kada su u pitanju „podovi u trendu“ ideja je da se našoj javnosti prezentuju sve podne obloge koje su trenutno u trendu. Obzirom da se trendovi iz godine u godinu menjaju i u svetu podova, mislimo da će ovo biti interesantna kategorija, obzirom da ćemo obrađivati sve vrste podova.

Koristimo ovu priliku da pozovemo sve firme koje se bave podovima da nam se jave ukoliko imaju neku novost koja bi bila interesantna našim posetiocima kojih je ponavljam iz meseca u mesec sve više. Prosto je ne moguće zaobići naš portal ukoliko tražite bilo koju podnu oblogu za Vaš radni ili životni prostor.

Uredništvo portala

Podovi brojevi