Apsolutna posvećenost klijentima

U oblasti keramičkih i grantnih pločica posebno se izdavajaju fabrike Sant agostino, Mirage , Marca Corona, Trend, Sintesi, Forma, Sichenia kao i grupacija Imola.
Izuzetna saradnja sa vodećim italijanskim fabrikama omogućila je da se Ceramix project sa sigurnošću može svrstati u firme koje na našem tržištu imaju jednu od najvećih ako ne i najveću ponudu artikala u veoma širokom dijapazonu cena prikladnih za svačiji džep.
Pored keramičkih pločica ovde možete naći i izvanredne sanitarije fabrike Galassia koje se izdvajaju svojim veoma naprednim dizajnom zahvaljujući saradnji sa najboljim dizajnerskim studiima iz Italije.

Takođe u njihovoj ponudi možete pronaći fantastične slavine proizvođača NEWFORM sa preko 2000 artikala. Posebno treba izdvajiti hidromasažne kade i kabine vrhunskog italijanskog proizvodjača TRESSE. U njihovom programu posebno je zanimljivo to što svi artikli bez obzira na nivo opreme mogu biti po vašoj želji proizvedeni u nebrojenom mnogo boja (po RAL-u) što je posebno zanimljivo arhitektama koji svojoj mašti mogu potpuno pustiti na volju.

Stalna saradnja sa proizvođačima i arhitektama doprinosi razvoju i postizanju vrhunskih rezultata, gde spoj istraživanja i stila daje proizvodu apsolutnu eleganciju. Proizvodi Ceramix projecta se izdvajaju svojim klasičnim i luksuznim stilom namenjenim uređenju privatnih kuća, većih stambenih objekata, prodavnica i hotela koji žele da ostave neponovljiv estetski utisak.

kupatila
Ono što posebno izdvaja Ceramix project od drugih je potpuno posvećivanje svojim klijentima u posebno dogovorenim individualnim terminima gde u prijatnoj atmosferi klijenti i arhitekte uvek mogu dobiti sve potrebne informacije, punu pažnju i potpnu asistenciju osoblja firme, kao i punu podršku itallijanskih partnera u optimalnoj realizaciji njihovih ideja.

www.ceramixproject.comCeramix Project d.o.o.
Kosovska 24,21000 Novi Sad, Srbija
T. +381 21 66 11 211
M. +381 63 516 001
E. office@ceramixproject.com
W. www.ceramixproject.com

Prethodni tekstČudesni parketi iz celog sveta
Sledeći tekstInstruktor021 d.o.o. – Odabir industrijskog poda