Reč urednice: Uspešan završetak 2020.

Poštovani,
Bliži se kraj još jedne godine i pred vama je poslednje izdanje časopisa „PODOVI“ za 2020. godinu. Nekad se zaista iznenadim, ali i uplašim koliko vreme brzo prolazi. Kao da je juče počelo globalno korona „ludilo“. Međutim, za nas nije postojao bolji način nego da ovu, ne tako laganu, godinu završimo pobedom. Naš tim i ne zna drugačije.

Dragana Rajkov, urednica časopisa PODOVI - Hidroizolacija & Termoizolacija
Dragana Rajkov, urednica časopisa PODOVI – Hidroizolacija & Termoizolacija

Pripremajući izdanje koje je pred vama bilo je idealna prilika da dopustimo sebi da budemo optimisti i da u budućnost gledamo kroz ružičaste naočare. Prisećanje na sve što smo uradili ove godine, podsetilo nas je koliko smo iz godine u godinu rasli. Setili smo se davnih početaka, upoznavanja klijenata sa kojim danas imamo prijateljske odnose. Setili smo se svakog redizajna, kako časopisa, tako i našeg web portala. Evocirali smo uspomene i na sve one koji su u nekom momentu činili naš tim i doprineli da danas budemo tu gde jesmo. I zato redakcija časopisa „PODOVI“ ulazi u trinaestu godinu rada zadovoljnija nego ikad. Rekordan broj klijenata potvrđuje da trud, posvećenost i kvalitet izlaze kao pobednik iz svake bitke.

Časopis PODOVI - Hidroizolacija & Termoizolacija broj 49, novembar 2020
Časopis PODOVI – Hidroizolacija & Termoizolacija broj 49, novembar 2020

NOVO izdanje časopisa PODOVI možete čitati na LINKU!

Zato mi slavimo prošlost, i radujemo se budućnosti. Zahvalni smo na svim lepim trenucima koje nam je 2020. godina donela i spremamo se za uzbudljiv početak godine bez bojazni od „baksuznog“ broja 13. Naša redakcija već pravi planove za jubilarno, 50. izdanje, koje izlazi u februaru mesecu. Redizajn časopisa – novi font, drugačija priprema stranica, moderniji format, ali i veći broj strana. Mi se radujemo unapred i nastavljamo da dišemo za svaku stranicu, svakog zadovoljnog klijenta i da živimo za sve pohvale i reči podrške.

Hvala vam dragi prijatelji i klijenti što ste uz nas sve ove godine. Hvala i onima koji su sa nama od ovog broja, jer ste svi vi zajedno naš vetar u leđa i zahvaljujući vama koračamo sigurnim koracima u nove pobede i u ispunjenje naše misije!

Dragana Rajkov potpis

S poštovanjem
Dragana Rajkov,
urednica izdanja

Prethodni tekstOpšti uslovi za postavljanje drvenih podnih obloga
Sledeći tekstŠta sve treba da znate o drvenim podovima od termički tretiranog drveta