Kako izabrati najkvalitetniji laminat?

Niska cena laminata – Trudimo se da pružimo najkvalitetnije proizvode na tržištu po najpovoljnijim cenama.

Veliki izbor – Imamo najveći izbor laminata i garantujemo da ćete kod nas naći baš ono što ste zamislili, a pritom imamo sve dostupno, što znači nema čekanja na dostavu.

Nemački kvalitet – Naša ponuda obuhvata laminate nemačkog kvaliteta proizvođača Classen, koji je jedan od najvećih proizvođača laminata u Evropi.

Šta je laminat?

Laminat je podna obloga koja se sastoji od 80 – 90 % drveta. Zbog visokog procenta drveta laminat ima mnoge dobre osobine drveta. Dobija se presovanjem drvene prerađevine na visokoj temperaturi uz dodatak sintetičkih smola.

laminat
Foto: Laminat Market / Laminati su pogodni za razne vrste prostorija

Gde se može postavljati?

Laminati su pogodni za razne vrste prostorija. Za poslovne prostore, ugostiteljske objekte, škole, fiskulturne sale itd… Kao i za stambene zgrade, hodnike, trpezarije, dnevne boravke, garaže, a u modernoj arhitekturi koristi se i za oblaganje zidova u kuhinji između elemenata, spavaćoj sobi, dnevnoj sobi iza televizora i slično.

Prednosti laminata

Otpornost – Laminat je otporan material i nije ga moguće tako lako oštetiti kao parket. Idealan je za prostorije gde se često pomera nameštaj i za porodice sa decom ili kućnim ljubimcima. Otporan je na hemikalije, kao i na sunčevu svetlost (neće izbledeti kao parket). Postoje i vodootporni laminati koji se mogu postavljati u kupatila i kuhinje.

Cena laminata
Foto: Laminat Market d.o.o. / Laminat možete postaviti i u kupatilu

Brzo postavljanje laminata – Laminat možete postaviti na beton, stari parket ili pločice. Nema lepljenja, postoji klik sistem koji omogućava da ga sami postavite lako i jednostavno.

Cena laminata

Cena laminata je dosta pristupačna, pa tako kod nas možete kupiti drugu klasu već od 349 rsd/m2 i prvu klasu od 645 rsd/m2. Kod laminata kupujete samo još podlogu i lajsne, ne treba vam lepak, masa za nivelisanje, fugovanje i ne treba ga lakirati.

Foto: Laminat Market / Cena laminate je dosta pristupačna

Lako održavanje laminata – Laminat je lak za održavanje, čak i ako nešto prospete, dovoljno je usisati i prebrisati vlažnom krpom.

Veliki izbor stilova – Jedna od najatraktivnijih stavki jeste što danas možete imati pod kakav želite. Ne mora uvek biti imitacija drveta, to može biti i imitacija pločica, mermera, cigle, kamena… Takođe može biti u mat i sjajnoj varijanti, a najzanimljivije je što može biti 3D tako da svaku šaru prati i tekstura.

Cena laminata
Foto: Laminat Market
Foto: Laminat Market

www.laminatmarket.rs
Instagram: laminat.market