Parket – NESTA parketi d.o.o. velika ponuda kvaliteta

Parket kompanije NESTA d.o.o. ima veliki izbor hrastovog, jasenovog i bukovog klasičnoog parketa, klasifikovanog u 4 klase: ekstra “E”, prvu “S”, drugu “R” i treću “VS” klasu.

  • Ekstra klasu ”E” u karakteriše ujednačena boja, paralelna drvena vlakna kao i mirna i idealna struktura drveta
  • U prvoj parket “S” klasi dolazi do manjih odstupanja u pogledu boje, sa vidljivom strukturom drveta bez beljike i čvorova,
  • Drugu “R” klasu karakteriše neujednačena boja sa učešćem beljike/kerna i sitnih, zdravih čvorova. Ovde je struktura drvenih vlakana grublja i izraženija je priroda drveta.
  • U trećoj „VS“ klasi dolazi do velikih odstupanja u boji, krupnijih čvorova kao i mogućnoasti postojanja uboda mušice.

Dužine parket dasčica NESTA su od 250 mm do 1000 mm i mogu se naći u širinama od 42mm do 90 mm. Debljina svih lamelica, bez obzira na dimenziju i klasu, je 21 mm.

u ponudi NESTA parketa nalaze se i lepkovi i lakovi za parket
Nesta d.o.o. – Hrastov parket

Parket kompanije NESTA d.o.o.

Obrada:

Obrada NESTA parketa se vrši na “Schrederovoj” mašini pri čemu garantujemo idealnu geometriju kao i obradu parketnih daščica.

Vlažnost drveta:

Dozvoljena vlažnost iznosi 8-10% +-2% u odnosu na apsolutno suvo drvo. Vlažnost drveta se proverava električnim vlagomerom na bazi slučajnih uzoraka. Prilikom ugradnje parketa velika pažnja se mora posvetiti i vlažnosti same betonske košuljice koja ne sme preći 2,5%.

Pakovanje:

Svaki paket NESTA parket pojedinačno pakujemo u termoskupljajuću foliju kako bi se sprečilo primanje relativne vlage iz vazduha prilikom transporta, skladištenja i na samom radilištu pre ugradnje. Sokle i lajsne različitih visina se proizvode u svim vrstama drveta kao i parket

Ugradnja:

Radimo i takozvani sistem “ključ u ruke” i u svakom trenutku vam mozemo preporučiti kvalitetne majstore i materijale za parket koji će izaći u susret svim vašim zahtevima.

Vršimo i uslugu suženja i skraćenja parketa na nestandardne dimenzije prema Vašoj potrebi, kao i opremanje enterijera po Vašim merama od masivnog drveta hrasta ili bukve.

www.nestaprketi.co.rs

NESTA d.o.o.
Kružni put 20, 11223 Beli Potok – Beograd
Tel: +381(0) 11 770 1213
Tel: +381(0) 11 3917 274
Mob. +381 (0) 64 177 2039
Email: nesta_doo@yahoo.com
Email: nesta.laminati@yahoo.com
Web: www.nestaparketi.co.rs