NESTA d.o.o. – ZIDNE OBLOGE od punog drveta

DRVO SE SMATRA KLASIČNIM GRAĐEVINSKIM MATERIJALOM I, IAKO SE MOŽE POMISLITI DA JEDNOSTAVNO VIŠE NEMA MESTA ZA INOVACIJU U NJEGOVOJ UPOTREBI, NOVI TRENDOVI U UNUTRAŠNOJ DEKORACIJI TVRDE SUPROTNO!

Korišćenjem drvenih zidnih obloga stvara se osećaj topline a prostoru se daje određeni ton elegancije i prefinjenosti. Drveni dekorativni zidovi oplemeniće Vaš dom ili poslovni prostor dajući prirodnom izgledu savremeniju notu.

NESTA d.o.o. zidne obloge od punog drveta
NESTA d.o.o. zidne obloge od punog drveta

NESTA zidne obloge od punog drveta izrađuju se ručno, uz veliku posvećenost detaljima i odabiru najkvalitetnijih materijala, te svakako spadaju u kategoriju ekskluzivnih dekorativnih elemenata. U zavisnosti od završne obrade, boje i načina slaganja elemenata stvara se određeni utisak modernog ili tradicionalnog dizajna. NESTA zidne obloge proizvode se od hrasta, jasena, oraha, bagrema kao i termotretiranog jasena.

Drvo je i najplemenitiji građevinski materijal poznat po svojoj vanvremesnkoj draži i upravo iz tog razloga njegova upotreba za oblaganje i dekoraciju zidnih površina postaje sve rasprostranjenija.

Proizvodnja NESTA zidnih obloga je nestandardizovana i radi se ručno, po porudžbini kako bi se što preciznije zadovoljile potrebe i zahtevi svakog pojedinačnog klijenta.

NESTA zidne obloge od punog drveta unose teksturu i osećaj prirode u Vaš dom! Bilo da su boji drveta ili bojene daju lepotu, karakter i lični pečat svakoj prostoriji!

www.nestaprketi.co.rs

NESTA d.o.o.
Kružni put 20, 11223 Beli Potok – Beograd
Tel: +381(0) 11 770 1213
Tel: +381(0) 11 3917 274
Mob. +381 (0) 64 177 2039
Email: nesta_doo@yahoo.com
Email: nesta.laminati@yahoo.com
Web: www.nestaparketi.co.rs