Ponuda resenja sendvič podova – S-BOARD FLOOR

Sendvič sistem podova predstavlja sveobuhvatnu liniju proizvoda namenjenih za obnovu i polaganje novih podova. To uključuje samoravnajući pod i vodootporne supstance, boje za podove i sofisticirane lepkove za postavljanje parketa.

S – BOARD sistemi koriste se za površinsku obradu unutrašnjih podova. Oni su osnova plutajućih podova, parketa, kaldrma itd. Njihova upotreba je efikasna posebno u slučaju instalacije podnog grejanja, jer sprečavaju gubitak toplote i značajno povećavaju temperaturu poda nakon njenog uključivanja.

Upotreba

Sistem sendvič poda je brzo i efikasno rešenje za izravnavanje i izolaciju unutrašnjih podova. Građevinske table S – BOARD poda predstavljaju jedinjenje visokokvalitetnog polistirena koji je sa obe strane prekriven polimer – cementnim izravnajućim materijalom, armiranim od mreže staklenih vlakana. Ove ploče ne upijaju vodu. Podne obloge S – BOARD sistema podova su pogodne za upotrebu u prostorijama u kojima se stvara kondenzat ( kupatilima, bazenima, itd. ), ili na mestima sa povećanim zahtevima za hidroizolacijom ili toplotnom izolacijom ( staračkim domovima, javnim socijalnim ustanovama, itd. ). Ovi podovi se koriste u velikoj meri u kombinaciji sa električnim podnim grejanjem jer omogućavaju izolaciju električnih prostirki i sprečavaju energetske gubitke.

Prednosti

Poseduju jedinstvenu toplotnu izolaciju i mehaničke osobine. Jednostavno se obrađuju i montiraju. Mogu se koristiti i za nestabilne temelje. Sendvič podovi maju dugoročni radni vek.

Različiti podovi zahtevaju različita izolaciona rešenja. Dobro izolovana podna struktura stvara dobar zvučni ambijent i čini vaša stopala toplim u hladnim zimskim danima.

Tip sendvič podova je konstrukcija koja se sama promoviše već dugi niz godina. To je najbolji metod za većinu suspendovanih podova u stambenim zgradama. Ovaj metod podrazumeva postavljanje OSB ploča, u trakama preko postojećeg poda, obezbeđujući niz žljebova.