Podovi iz celog sveta na sajmu

Devet stotina vrsta podova odabrano je da zadovolji i najprobirljivije ukuse i da odgovori na potrebe srpskog tržišta u ekspanziji. Alpod Flooring doo definitivno je postavio nove standarde u poslovanju sa podovima i pomerio granice u opremanju enterijera.

Preduzeće Alpod Flooring doo iz Novog Sada tokom 35. Međunarodnog sajma građevinarstva u Beogradu predstavlja najboje iz svog programa. Pre svega, tri proizvođača ekskluzivnih parketa: austrijski Admonter, holandski Solidfloor i italijanski Garbelotto čiji je ekskluzivni zastupnik za srpsko tržište već nekoliko godina. Posebno interesantne su novine u Admonterovom programu – kolekcije CityFloor i 2bond, kod Solidfloor-a kolekcije Black & White i Silver & Gold, a Garbelotto nudi tzv. francuski slog u Nobles kolekciji i visoki sjaj u Gloss kolekciji.

Posebna poslastica za posetioce na ovom sajmu je Dream Collection za sve koji žele pod sa karakterom, napravljena od izuzetnog hrastovog drveta. Kolekciju čini dvanaest vrsta troslojnih parketa namenjenih svim tipovima prostora – od rezidencijalnih do komercijalnih.

U domen ekskluzivnih ide i kolekcija design mozaik parketa koja predstavlja večno modernu klasiku.
Pored ekskluzivnih, Alpod nudi i gotove masivne parkete napravljene prevashodno od hrasta, ali od brojnih egzotičnih vrsta drveta kao što su doussie, teak, merbau, jatoba, američki orah, bubinga, iroko, ipe, tiger wood, kanadski javor, wenge, akacija, tatajuba, sapeli, mahagoni… Istu lepezu najrazličitijih vrsta drveta moguće je videti i u programu gotovih dvoslojnih parketa, kao i gotovih troslojnih parketa proširenu za evropske vrste drveta poput bukve, jasena, breze, masline, graba, kruške, trešnje, oraha itd.

Fashion Collection krije iza svog naziva gotove podove napravljene od reciklirane kože, plute, linoleuma i vinila namenjene onima koji od svog eneterijera žele više. Švajcarski kvalitet proizvođača Li&Co zagarantovan je svima koji se odluče za neki od ovih podova.

Od materijala koji se mogu polagati u najširem spektru prostora, posebno se ističu laminatni podovi. Alpod nudi preko dve stotine dekora od tri renomirana evropska proizvođača: Krono, Balterio i Egger u trideset kolekcija.

Da zaoruži priču sa podovima, ne samo u enterijeru, već i u eksterijeru, Alpod svojim kupcima nudi drvene podne obloge za spoljnu upotrebu koji su izuzetno otporni na vremenske i atmosferske uticaje i mogu se polagati na terase, oko bazena, u letnje bašte ili na molove.

Devet stotina vrsta podova odabrano je da zadovolji i najprobirljivije ukuse i da odgovori na potrebe srpskog tržišta u ekspanziji. Alpod Flooring doo definitivno je postavio nove standarde u poslovanju sa podovima i pomerio granice u opremanju enterijera. Jedina granica je posatala mašta.

Sa Alpodovim podovima jedno je sigurno: oplemenjuju svaki prostor u  koji se polože…