Magično, šarmantno i neponovljivo – Podovi koji ispunjavaju najviše standard kvaliteta

Godina za nama bila je godina naših zadovoljnih klijenata i samim tim godina naših pobeda. Ostvarili smo i više nego što smo planirali, zato u predstojeću godinu ulazimo puni elana, inovativni, sa novim ponudama i spremni za sve izazove.

Sve je veći krug klijenata koji nam ukazuje poverenje. Bilo da se radi o porodičnim kućama ili poslovnim objektima, u njima naše proizvode možete videti kao drvene podne ili zidne obloge, kao fasade, dekinge, ali i kao unikatne delove nameštaja, koje radimo po želji i nacrtima klijenata ili u saradnji sa arhitektima i dizajnerima.

Magic Floor d.o.o. Era Line GOTHIC ugradnja podova
Magic Floor d.o.o. Era Line GOTHIC brodski pod
Magic Floor d.o.o. Eur Oak Smoked brodski pod
Magic Floor d.o.o. Eur Oak Smoked brodski pod

Kvalitet i trajnost programa Magic Floor se ogleda u stalnom fokusiranju na ispunjavanju najviših standarda kvaliteta, stalnim inovacijama, osiguranjem kvaliteta i pune izdržljivosti.Takođe smo se fokusirali na održivost i zaštitu prirodne sredine, što je vidljivo već na samom početku našeg procesa proizvodnje.

Magic-floor-Colour-line-Gaudi-brodski-pod

Biramo trajne materijale kad god je to moguće, a samo drvo koristimo iz obnovljivih resursa. U daljem radu koristimo isključivo Rubio Monocoat ekološka ulja za za zaštitu drveta. Rubio Monocoat ulja primenjujemo kako za enterijer (podovi, komadni nameštaj) tako i za eksterijer (decking, fasade), ona ne sadrže vodu, VOC 0% i prekrivaju u samo jednom sloju. Naše glavne odlike su: povećana izdržljivost, otpornost na klizanje, zvučna izolacija, podno grejanje, reakcija na vatru i statično opterećenje.

Magic-floor-Eur-oak-nature-prodaja-brodski-pod

U 2016-toj, Magic Floor će u svojoj ponudi pored standardnih najkvalitetnijih drvenih podova i ekoloških ulja, predstaviti i svoje nove originalne kolekcije, vrhunskog kvaliteta, jedinstvenog dizajna za koje smo inspiraciju pronašli u elementima prirode i tradiciji slovenskih zemalja. Nove boje, linije i oblike utkali smo u svaki naš novi proizvod dajući mu na taj način još veću stabilnost, šarm i “dušu”.

Mi spajamo tradiciju i prirodu sa modernim, savremnim životom. Mi smo „One and only”.

www.magicfloor.rsMAGIC FLOOR d.o.o.
Vojvode Stepe 270/14, 11000 Beograd, Srbija
tel.: +381 11 26 64 884 • +381 63 81 08 330
office@magicfloor.rswww.magicfloor.rs