MAGIC FLOOR – Mi spajamo tradiciju i prirodu sa modernim i savremenim životom

Dom koji živi sa vama

Kvalitet i trajnost programa Magic Floor se ogleda u stalnom fokusiranju na ispunjavanju najviših standarda kvaliteta, stalnim inovacijama, osiguranjem kvaliteta i pune izdržljivosti.

Sve je veći krug klijenata koji nam ukazuje poverenje. Bilo da se radi o porodičnim kućama ili poslovnim objektima, u njima naše proizvode možete videti kao drvene podne ili zidne obloge, kao fasade, dekinge, ali i kao unikatne delove nameštaja, koje radimo po želji i nacrtima klijenata ili u saradnji sa arhitektima i dizajnerima.

MAGIC FLOOR drvo koristimo iz obnovljivih resursa
MAGIC FLOOR drvo koristimo iz obnovljivih resursa

Biramo trajne materijale kad god je to moguće, a samo drvo koristimo iz obnovljivih resursa. Na samom početku biramo drvo koje je izuzetno otporno i trajno, drvo sa nasledstvom i istorijom, koje ugrađujemo u budućnost. U daljem radu koristimo isključivo Rubio Monocoat ekološka ulja za zaštitu drveta. Rubio Monocoat ulja primenjujemo kako za enterijer (podovi, komadni nameštaj) tako i za eksterijer (decking, fasade), ona ne sadrže vodu, VOC 0%, zasnovana na revolucionarnoj tehnologiji, koja boje i štite vaše drvo u samo jednom sloju.

Kvalitet i trajnost programa Magic Floor
Kvalitet i trajnost programa Magic Floor

Uz naše proizvode i Rubio ulja, samo ste na korak od stvarnog užitka. I zato, poverite nam svoj san o idealnom životnom prostoru, a mi ćemo ga deo, po deo za vas izraditi.

MAGIC FLOOR Rubio Monocoat ekološka ulja za zaštitu drveta
MAGIC FLOOR Rubio Monocoat ekološka ulja za zaštitu drveta

Utiskujući u svaki njegov kut, svaki njegov spoj ili krivinu, vaše omiljene boje i oblike, oživećemo snove i stvoriti vaš idealan dom. Dom koji koji će živeti i stariti sa vama, onako kako to vaše ulaganje i zaslužuje – elegantno i polako.

www.magicfloor.rs
MAGIC FLOOR d.o.o.
Vojvode Stepe 270/14, 11000 Beograd, Srbija
tel.: +381 11 26 64 884 • +381 63 81 08 330
office@magicfloor.rswww.magicfloor.rs