Podni stakleni mozaik

Stakleni podni mozaik je prosto neverovatan. Bogat bojama, dezenima i oblicima, Neoglass mozaik će transformisati bilo koji prostor u mesto za odmor, jednostavno – raj. Na izboru su Vam desetak staklenih mozaika u raznoraznim bojama i formatima pločica (oval, kvadrat ili krug), od transparentnih do duginih boja. Ove pločice su dizajnirane i proizvedene u Italiji.

Kolekcija staklenih podnih pločica

Zbirka staklenih pločica nije samo jednostavna montaža obojenih elemenata geometrijskog oblika. Ona je nešto više: transparentna, lagana, svetla, itd. Potpuno drugačiji način razmišljanja o životu i savremenoj arhitekturi. Postoje mnoge dekorativne mogućnosti koje se mogu dobiti, kombinujući različite oblike i široku paletu boja koja je na raspolaganju. Ove pločice mogu uticati na osvetljenost prostora, menjati percepciju i teksturu.

Staklene raznobojne pločice
Slika 2 – Staklene raznobojne pločice

Mozaik staklenih pločica

Mozaik staklenih pločica predstavlja sklop mermera, stakla i plemenitih metala različitih geometrijskih oblika. Sa svojom transparentnošću, prelivima, i sjajem, svaki mozaik nudi jedinstveni način da ukrasite Vaš prostor. Zbog različitih oblika, dekorativne mogućnosti izgledaju beskrajne. Ove pločice su pogodne za ugradnju na zidove i podove, uključujući prostore koji su dosta prometni, vlažna područja i bazene.

Impresivni podovi u domu
Slika 3 – Impresivni podovi u domu

Igra bojama i svetlošću, zidovima i podu daje umetničku notu i osvežavaju prostor. Mozaik pločice su idealne za održavanje, te se naročito preporučuju za postacvljanje u tuš kabinama, gde je kamenac česta pojava. Praktične su za upotrebu, omogućavaju brzu ugradnju i fugovanje.

Podni mozaik u kupatilu
Slika 4 – Podni mozaik u kupatilu

Prethodni tekstNemci pobedili Ruse. Šta mislite u čemu? (Video)
Sledeći tekstSistemi zvučno izolacionih plivajućih podova – upotreba EPS T – STIROAKUSTIKA