Osvetlite svoj dom LED tehnologijom

Revolucionarna tehnologija koja je u potpunosti promenila način na koji obnavljamo drvene podove. LED tehnologija i LED ulja brzo postaju standard za osvežavanje drvenih podova. Tradicionalni proizvodi kao što su voskovi ili lakovi su mnogo komplikovaniji za nanošenje i često sadrže hemikalije koje vremenom mogu oštetiti drvo.

Osvežite svoje drvene podove na lak način

LED ulja za podove dovode ovaj proces jedan korak ispred tako što štite površinu i vraćaju je u njeno prvobitno stanje prilikom obnavljanja. LED svetlo aktivira sastojke u LED ulju, pomažući im da se brže vežu sa vlaknima drveta bez potrebe za grubim brušenjem ili drugim agresivnim abrazivnim tehnikama. Rezultat je mnogo glađa završna obrada koja traje duže i zahteva manje napora za održavanje i obnavljanje.

Proces osvežavanja drvenih podova pomoću LED tehnologije je jako jednostavan i brz. Sve što je potrebno je da se pod očisti pomoću Guardian sapuna koji je specijalno formulisan za drvene podove, ne sadrži hemikalije koje štete drvetu, već hrani drvo i ističe njegovu prirodnu lepotu. Sledeći korak je nanošenje jednog ili dva sloja Guardian LED ulja. Kada se nanese LED ulje, površina se osvetli pomoću LED lampe. Ovaj proces sušenja se može obaviti za svega nekoliko minuta i ostavlja prelepu završnu obradu koja je ujednačena i ističe prirodnu lepotu drveta. Nakon LED ulja, površina se polira pomoću Guardian univerzalnog ulja za održavanje drvenih podova koje ostavlja prefinjen sjaj i osećaj na dodir.

Guardian LED ulja za osvežavanje dvenih podova
Guardian LED ulja za osvežavanje dvenih podova / foto: Studio Dion

Sve u svemu, LED tehnologija nudi efikasan i isplativ način za brzo osvežavanje drvenih podova bez čekanja da se premaz osuši. Ovo je izuzetno važno u poslovnim prostorima i ugostiteljskim objektima koji ne moraju biti zatvoreni dok se boja suši. Obnavljanje može biti završeno za jedno veče i prostor je sledeće jutro spreman za rad. Sa svojim mogućnostima uštede energije i novca, dugim životnim vekom i niskom toplotnom emisijom, LED tehnologija pruža idealno rešenje za svakoga ko želi da osveži izgled svog doma za kratko vreme. Dakle, ukoliko želite da svom drvenom podu date svež izgled bez muke čekanja satima dok se boja osuši, razmislite o ulaganju u obnavljanje LED tehnologijom.

Za više informacija posetite internet stranicu www.ekolak.rs ili internet stranicu www.dion.rs.

EkoLak

EkoLak D.O.O.
Vučić bb, 34210 Rača, Srbija
+381 34 355 339