Klasičan i lamelni parket i prateća oprema – izaberite najbolje za sebe

ZA POTPUNI UŽITAK U SJAJU I LEPOTI VAŠEG PARKETA.

Lakovi za parket

Nudimo Vam osnovne i završne lakove za parket vrhunskih karakteristika. Lakovi iz naše ponude pružaju najbolju zaštiti od habanja, fizičkih oštećenja i prodora vlage. Zaštitni premazi umnogome pomažu drvetu da bude dugotrajnije i otpornije, a sami tim se i produžava njihov vek trajanja. Sa druge strane, završne obrade imaju vrlo značajnu ulogu i za estetiku podova jer se pomoću njih ističe lepota drveta, intenzivira boja, čak katkada i menja nijansa, naglašava se prirodna struktura, reljef drveta.

Woca logo

WOCA lakovi i ulja
WOCA lakovi i ulja

Šmirgle za parket su neophodan alat pri obradi drvenih podova, uključujući parket. One se koriste za brušenje i nivelisanje površine parketa, uklanjanje neravnina, starih lakova ili boja, te pripremu površine za nanošenje novog premaza.Karbosan logo

Karbosan šmirgle za parket
Karbosan šmirgle za parket / foto: RZAV parket

Bez upotrebe šmirgli, ne bi bilo moguće postići ravnu i glatku površinu parketa, što bi uticalo na izgled i trajnost poda. Takođe, šmirglanje omogućuje bolje prijanjanje novog sloja lakova ili boje na parket, čime se povećava otpornost i trajnost poda. Stoga, šmirgle za parket su bitne alatke koje olakšavaju proces održavanja parketa, poboljšavaju izgled produžuju njegov vek trajanja. Neophodno je da parket lajsna i cokla lajsna bude od kvalitetnog, dobro isklasiranog i suvog drveta, a da pritom ima i određenu savitljivost zbog same ugradnje.

Bele farbane medijapan lajsne za parket
Bele farbane medijapan lajsne za parket / foto: RZAV parket

Bela MDF lajsna za parket može biti vrlo popularan izbor za one koji žele postići određeni estetski izgled u enterijeru. Postoji nekoliko prednosti korištenja bele MDF lajsne za parket, a neke od njih su estetika, lako održavanje, izdržljivost i pristupačnost. Odaberite klasične, cokla ili lajsne sa bordurom iz naše ponude i upotpunite lepotu vašeg novog parketa ili drvenog poda.

Izaberite najbolje za sebe

Nije svejedno koji parket ćete izabrati za svoj stambeni ili poslovni prostor. Od kvaliteta parketa zavisi njegova postojanost, dugovečnost i estetski efekat. Pogledajte našu bogatu ponudu i izaberite najbolje za sebe. Za vas smo pripremili parket u širokoj paleti boja i dezena vrhunskog kvaliteta. RZAV PARKET uspešno posluje od 1995. godine i bavi se uvozom i distribucijom parketa i podova, lajsni za parket kao i uvozom belih farbanih medijapan lajsni premium kvaliteta.

RZAV logo

RZAV PARKET
Crveno Barjače 33,
11000 Beograd
T. +381 11 2362 512
office@rzavparket.rs
www.rzavparket.rs

Prethodni tekstJAF – 15 godina uspešnog poslovanja u Srbiji
Sledeći tekstPodovi oko bazena i lepo i korisno