Naučite novi jezik keramike

Novi jezik keramike je vrsta digitalne umetnosti koja je nastala na korenima pikselizovane umetnosti osamdesetih i koja se ponovo dovodi u razmatranje opisujući priče o stilovima svakodnevnog života, kako javnog, tako i privatnog.

Digitalno čitanje tkanina

Prvi izgled tkanine dobijen je na trodimenzionalnoj površini keramike.

Edit statusGrafički kod

Hromatsko kretanje praznog i punog, koje se naizmenično pojavljuje na pločici u vizualnim sekvencama i definišući novi ornamentalni kod. To je ključ za pisanje „kompjuterske“ grafike na ovom inovativnom keramičkom materijalu.

Dizajn keramike

Krajnji estetski rezultat ulazi u svet mode, istražujući teksture koje postaju kombinacija tkanine i raznih stilova crtanja, postavljanje šara, grafike i kombinacije boja koje postaju linije, boje i dekor za podove i zidove u dnevnim sobama, kuhinjama, kupatilima, hotelima, restoranima i kancelarijama.

Digitalna umetnost kombinuje modnu estetiku materijala sa njenom snagom, produžavajući vek trajanja i omogućavajući lakše čišćenje u odnosu i na najnapredniji porcelan.

Ključ savremenog opremanja

Između nijansi punih i intezivnih boja i meke svetlosti, između neprekidnih vizuelnih sekvenci, kombinacija i materijala, koristi se najnaprednija digitalna tehnologija, koja stvara neočekivane keramičke ideje koje menjaju način života.

Svetlost seče prostor, podiže veo ustajaloj i zamućenoj atmosferi  unutar ambijenta i redefiniše je svojim karakteristikama. To je u stvari zanos, drugačiji pogled, promena tempa koji označava i opravdava rastojanje između običnog i onog izvrsnosnog u proizvodnji spoljašnjih i unutrašnjih keramičkih podova. Kreacija ruku pravih mastora koji su uvereni da će san početi kada otvorite oči.

Prethodni tekstPodovi u teretani – Zaštita za neuke sportiste
Sledeći tekstAutosugestija je čudo, tepih je da greje