Povratak porcelanskih ploča

EVO 2/E, ploče od porcelana 20 mm debljine, vraćaju se na tržište sa još širim spektrom posebnih dimenzija, boja, i završnih obrada… Ove ploče pogodne su za upotrebu u širokom spektru, od bašte do urbanih prostora i specifičnih aplikacija za bazene i spa centre.

To je najkompletnija, najbolja i prefinjena kolekcija obloga od porcelana za spoljnu upotrebu u stambenim prostorima. EVO2/E je porcelan par ekselans debljine 20 mm. U stvari, Mirage je prva kompanija koja se fokusira na proizvod koji obezbeđuje vrhunske performanse čak i za spoljašnje površine: uticaj mraza i toplote, otporan je na udarce, ploča ima zaštitu – anti-klizanje, nepromenljiva tokom vremena, vatrostalna i monolitna.

Mirage predstavlja izuzetan kvalitet italijanske keramike širom sveta i predstavlja ključ za referentni dizajn na građevinskom tržištu. Sa kvalitativnim istraživanjima, inovativnim dizajnom i naprednom tehnologijom, Mirage nudi ne samo estetska, već strukturna rešenja za dizajn i dekoraciju u savremenim stambenim prostorima…

Prethodni tekstSISAL – ekološki materijal jedinstvenog izgleda
Sledeći tekstRustični-pločasti mermeri Studenice