Savršenstvo među podovima… Cotto D’este

Proizvođač podne keramike čije se ime izgovara sa respektom, ime koje se povezuje sa Rolls Royce-om, ime koje znači različitost, jedinstvenost i večnost Cotto D’este. Distributer za Srbiju, kompanija Raca Komerc D.O.O. omogućio je i Vama dragim kupcima da oplemenite svoj dom materijalima iz Cotto D’este-a i učinite ga jedinstvenim.

Cotto D’Este je firma nastala 1993. godine iz ideje Paola Musinija, osnivača i direktora, koji je odlučio da napravi novi brend na novom i neistraženom tržištu keramike: podnu i zidnu granitnu keramiku vrhunskog kvaliteta za vrhunsko i najluksuznije tržište.

Ideja vodilja je bila da se stvori kompanija koja je u mogućnosti da ponudi podnu i zidnu keramiku sa izuzetnom pažnjom na detalju, završnom sloju i tehničkim i estetskim kvalitetom koji bi zadovoljio i najzahtevnije potrošače.

Moto Cotto D’Este je oduvek bio da kombinuje savršeno estetiku sa vrhunskim kvalitetom, što je dovelo do toga da kompanija s godinama beleži samo porast proizvodnje i razvoja, te je zaslužila svoju poziciju u samom vrhu sektora nejekskluzivnijih proizvođača keramike. Jedan od mnogih faktora uspeha su intenzivna ispitivanja i konstantan razvoj proizvoda, s ciljem da se konstantno pronalaze novi metodi proizvodnje i inovativne linije proizvoda koje odgovaraju klijentima koji su izuzetno zahtevni i sofisticirani.

Mnogo je stvari po kojim se Cotto D’este razlikuje od drugih proizvođača kermike. Porculanizirani gres (smeše bojene u punoj masi) debljine 14 mm, 3 puta presovan, pečen 90 minuta do temperature od 1230C i standardizovan proces proizvodnje garant su za vrhunski kvalitet. Cotto D’este nudi jedinstveni izbor završnih obrada površine: Soft, Glass, Grip, Lux, Matt i Silk.

Pored navedenog, ono što svakako izdvaja Cotto D’este od drugih je svakako garancija na oštećenja od 20 godina. Jedinstveni u svemu, pa tako i u garanciji koju ni jedan proizvođač na svetu ne daje za svoj proizvod.  
Cotto D’este nikada ne gubi na svojoj vrednosti, on je jednostavno najbolji mogući izbor.

Ukoliko Vam se čini da je Cotto D’este pravi izbor za Vas, posetite izložbeni salon u Novom Sadu na Beogradskom keju br. 31 ili web stranicu www.racacomplete.rs

RACA KOMERC d.o.o.

Prethodni tekstTamni podovi u enterijeru
Sledeći tekstTrendovi u enterijeru – ćilim